Vanzari: (021) 316-3168 | Logistica: 0756 137 554 / 0738 647 722 | Montaje: 0723 145 906

Înainte și după: 6 bucătării spectaculoase pe care designerii le-au remodelat

Să ne uităm la noile exemple din proiectele designerilor și să ne inspirăm pentru a face lucruri minunate în propriile noastre apartamente!

Cuprins articol

1. O bucătărie de 10 mp

Proiectul este o transformare izbitoare și un exemplu neobișnuit de utilizare a spațiului.Zona “umedă” ocupă 10 metri pătrați. Înainte de renovare, unitatea de bucătărie era mică și se afla într-un colț, încadrându-se în nișa dintre perete și spațiul de utilități. Frigiderul era amplasat în colțul de la granița cu coridorul.

Citește și
Culoarea alb în interior: cum să o utilizați și cu ce să o combinați (28 fotografii)

Pentru a găzdui tot ce este necesar, inclusiv o zonă de luat masa cu drepturi depline, în noul interior, mobilierul a fost plasat într-un mod nestandardizat. Deci, chiuveta rămâne în același colț, această parte a setului este formată din două baze inferioare și superioare – ele sunt încluse în nișă.

Zona principală de gătit cu aragaz, cuptor cu microunde și frigider – de-a lungul peretelui perpendicular. Și setul merge fără probleme în dulapul coridorului – astfel încât să obțineți un sistem de depozitare mare, dar convenabil. Masa de luat masa este plasată în centrul bucătăriei, cu acces ușor din toate părțile.

Din punct de vedere stilistic, spațiul este proiectat într-o venă modernă, cu ușoare indicii ale clasicilor – pot fi urmărite în fronturile mobilierului de bucătărie și în scaunele tapițate. Pentru pereți a preluat o culoare roz-maroniu intens, în tonuri similare și scaunele de tapițerie. Și fronturile de bucătărie sunt in nuanțe deschise.

Scale 1200 2022 10 24t182854. 904 înainte și după: 6 bucătării spectaculoase pe care designerii le-au remodelat
Înainte și după: 6 bucătării spectaculoase pe care designerii le-au remodelat 52
Scale 1200 2022 10 24t182859. 623 înainte și după: 6 bucătării spectaculoase pe care designerii le-au remodelat
Înainte și după: 6 bucătării spectaculoase pe care designerii le-au remodelat 53
Scale 1200 2022 10 24t182904. 837 înainte și după: 6 bucătării spectaculoase pe care designerii le-au remodelat
Înainte și după: 6 bucătării spectaculoase pe care designerii le-au remodelat 54

2. Bucătărie de 5,6 mp în garsoniera

Această garsoniera din Bucuresti a fost proiectată în strânsă colaborare cu proprietarul. Proprietara face mobilier la comandă, iar bucătăria a fost făcută pentru ea însăși.

În fotografia “înainte”, spațiul pare a fi deja în proces de renovare: se vede doar finisajul pereților – gresie roșiatică, iar finisajul podelei – gresie ca lemnul. După ce bucătăria a fost transformată. A rămas gresia. Pereții au fost vopsiți, iar contrablatul este căptușit cu gresie mică dreptunghiulară lucioasă. Înlesnirea vizuală a spațiului este dată de faptul că nu există dulapuri suspendate pe un perete, ci doar o hotă. Zona de luat masa este mutată în livingul alăturat – o altă soluție care a permis “descărcarea” bucătăriei mici.

Дизайн: полина андреева. Фото: кристина плеер. Стиль: дарья кузнецова
Дизайн: полина андреева. Фото: кристина плеер. Стиль: дарья кузнецова
Дизайн: полина андреева. Фото: кристина плеер. Стиль: дарья кузнецова

3. Bucătărie de 6 mp într-un bloc vechi

În fotografia “înainte” din acest apartament, puteți vedea deschiderea arcuită, decorată cu piatră, precum și garnitura de culoare portocalie. După proiectul de transformare, spațiul s-a simțit ca și cum ar fi devenit mai mare, datorită nuanțelor deschise și a aceluiași mobilier luminos.

Mobilierul a fost amplasat neobișnuit, iar coloana cu cuptorul cu microunde și cuptorul a fost plasată lângă fereastră. Și am reușit, de asemenea, să găzduim un frigider cu două uși. Deschiderea formei corecte de colț într-un astfel de interior arată mai natural, nu aglomerează spațiul.

Дизайн: инна чашина. Фото: алексей ключников
Дизайн: инна чашина. Фото: алексей ключников
Дизайн: инна чашина. Фото: алексей ключников

4. O bucătărie luminoasă într-un studio

Înainte de munca designerulu, bucătăria din acest apartament era luminoasă, cu fronturi cu lamele, același blat și un contrablat din gresia obișnuită “arabesque”. După aceea, a dobândit un nou aspect și un nou caracter.

Combinația dintre garnitura albastră, frigiderul și accesoriile roșii arată spectaculos, absența dulapurilor de deasupra capului vă permite să așezați decorul caracteristic pe rafturi – de exemplu, în fotografie există o imagine cu pisici ale proprietarilor, precum și obiecte mici, cum ar fi cutii de cereale și cărți. O astfel de bucătărie te face să îți dorești să rămâi în ea!

Дизайн: кристина личик. Фото: инна каблукова. Стиль: анастасия ламанова
Дизайн: кристина личик. Фото: инна каблукова. Стиль: анастасия ламанова
Дизайн: кристина личик. Фото: инна каблукова. Стиль: анастасия ламанова

5. Bucătărie de 10 metri pătrați într-un bloc din Berceni

Designerul nostru a transformat bucătăria, precum și întregul apartament – dintr-un spațiu întunecat, cu finisaje vechi, transformat într-unul nou – luminos și funcțional.

Mobilierul a fost făcut unghiular, folosind chiar și spațiul de sub fereastră și pereții de pe laterale pentru a amplasa dulapuri, a instalat un frigider mare cu două uși și o zonă de luat masa completă. Există o mulțime de spațiu de depozitare, spațiul arată curat și confortabil, fără detalii inutile.

Дизайн: маргарита павлова. Фото: максим максимов. Стиль: светлана окулова
Дизайн: маргарита павлова. Фото: максим максимов. Стиль: светлана окулова
Дизайн: маргарита павлова. Фото: максим максимов. Стиль: светлана окулова

6. Bucătărie de 7,6 mp într-o casă din Iasi

Un alt exemplu de transformare a spațiului într-o casă tipică – această bucătărie dintr-un apartament renovat proaspăt. Nu au existat renovări majore, ci doar aparate și mobilier înlocuite.

După renovare, bucătăria arată complet diferit. Are o unitate de colț funcțională și o zonă de luat masa confortabilă cu o canapea, astfel încât, dacă doriți, vă puteți relaxa pe deplin fără a sta pe scaune.

Culoarea turcoaz a fațadelor inferioare și gresia de smarald de pe contrablat fac ecou la motivul tropical al tapetului de pe peretele din spatele canapelei.

Дизайн: студия «свой дизайн». Фото: алексей чеботарь
Дизайн: студия «свой дизайн». Фото: алексей чеботарь
Дизайн: студия «свой дизайн». Фото: алексей чеботарь

Citește și asta


Profită de Promoții

Epardoseli
Logo
Compare items
  • Total (0)
Comparatie
Shopping cart