Modalitati de plata

Plata online cu cardul

Daca ai un card si doresti sa efectuiezi plata online, selecteaza metoda de plata online, apasa butonul Plaseaza comanda, completeaza datele cardului tau in noua fereastra a bancii prin care se efectueaza plata si apasa butonul Plateste.

Tranzactia urmeaza sa fie confirmata printr-un e-mail pe adresa asociata contului tau. In cazul in care plata nu se confirma, vei primi un mesaj de reincercare.

Pentru a creste securitatea platilor online, in acord cu ultimele reglementari UE, incepand cu 14 septembrie 2019, bancile din Romania vor introduce treptat un nou factor de autentificare. Acest element nou de autentificare iti poate fi solicitat in procesul de autorizare a platii, alaturi de codul 3D Secure pe care il primesti prin SMS.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul platformei bancare. Epardoseli nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul tau.

Plata in punctele de livrare cu cardul

La ridicarea comenzilor din showroom-ul Epardoseli, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro).

In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, trebuie ca persoana care face plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card.

Plata ramburs cu numerar

Plata se face in lei, integral, la livrare prin firma de curierat sau la ridicarea produselor de la showroom-ul Epardoseli.

Plata prin Ordin de plata/Transfer bancar

Acest tip de plata se face doar in baza facturii proforme trimise de Epardoseli pe adresa de e-mail asociata contului de pe care se plaseaza comanda.

Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii proformei emise in contul specificat in document.

In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului sunt necesare actul de identitate si o imputernicire din partea firmei.

Epardoseli
Logo
Shopping cart