Portofoliu lucrari

Ansamblul de locuinte Vitan Residence

Ansamblul de locuinte Vitan Residence este un proiect construit in Bucuresti, in vecinatatea Complexului MALL din Calea Vitan, langa statia de metrou Mihai Bravu si Splaiul Unirii, in aproprierea imobilelor Mihai Bravu Residence. Amenajarea interioara a pardoselilor din apartamente a fost realizata in colaborare cu ePardoseli intr-un timp record pentru un asemenea proiect.

Produse comercializate: Parchet laminat Egger colectia Floorline – H2265, H2725, H3077, H2709 – 5800 mp,  Plinta si accesorii parchet

Servicii: Montaj parchet

CLADIRE DE BIROURI – GOLDEN BLITZ – BUCURESTI, ZONA RAZOARE

Imobilul este situat intr-o intersectie importanta si aglomerata a Bucurestiului care face legatura intre centrul orasului si doua cartiere mari bucurestene Drumul  Taberei si Militari.
Functiunea principala este cea de birouri, avand la parter o mica cafenea si un showroom. S-au folosit pentru amenjarea interioara si exterioara produse de calitate de la ePardoseli.
 

Produse comercializate: Travertin Roma – 1500 mp , Pardoseala tehnica – 1900 mp, Parchet Laminat Egger , Accesorii pardoseala tehnica

ANSAMBLU REZIDENTIAL – STR. DELEA VECHE, BUCURESTI

Ansamblu rezidential – Str. Delea Veche, Bucuresti, este un ansamblu de locuine modern cu apartamente de lux. Produsele si servicile oferite de compania noastra au fost pe masura asteptarilor. Lucrarile de amenajare au fost executate in conformitate cu cerintele dezvoltatorului, la final rezultand un ansamblu de locuinte elegante, destinate celor cu un simt dezvoltat al calitatii.

Produse comercializate: Ceramica Opoczno 500 mp gresie, 500 mp faianta , Parchet laminat Egger colectia Floorline, H2355 – 600 mp,  Accesorii Parchet,  Decking pentru terasa Werzalit – 100 mp

Servicii: Montaj parchet, ceramica, decking

ANSAMBLU REZIDENTIAL – PRELUNGIREA GHENCEA, BUCURESTI

Aceast ansamblu rezidential situat in zona de vest a capitalei a fost construit in anul 2012 iar in cardul amenajarii arhitectii au folosit produsele ePardoseli pentru amenajari interioare. Ansamblul rezidential  a aparut din dorinta de a trai viata de familie intr-un spatiu generos care garanteaza liniste si intimitate, un ansamblu rezidential pe care il poti numi ”acasa”.

Produse comercializate: Parchet laminat Egger, colectia Floorline, – 500 mp,  Accesorii parchet

Servicii: Instalare parchet

ANSAMBLU REZIDENTIAL FLOAREA SOARELUI – SOS. PIPERA, BUCURESTI

Ansamblu rezidential Floarea Soarelui se afla pe o strada retrasa, linistita si ferita de zgomotul orasului, un proiect de vile deosebit cu apartamente ce ofera si multe facilitati, nu doar o locuinta. O varianta viabila pentru clientii cu venituri peste medie care isi doresc o locuinta noua si un mod de viata la un alt nivel. In acest proiect echipa ePardoseli a oferit produse pentru pardoseli din gama Egger si s-a ocupat de punerea in opera a acestora.

Produse comercializate: Parchet laminat Egger , colectia Floorline – H2352,  H2706, H2337, H2782, H2703, – 1720 mp, Accesorii parchet

Servicii de montaj

Epardoseli
Logo
Shopping cart