Formular de retur

Completeaza cu atentie formularul de mai jos.

  Adresa pentru Returnarea produselor

  Depozit Epardoseli

  Adresa: Șoseaua Alexandriei 54, Bragadiru 077025

  Telefon: 0758 037 768

  Conditii de returnare

  Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire (fara defecte), impreuna cu toate documentele care le-au insotit. De asemenea, costurile de livrare vor fi suportate de catre consumator, iar rambursarea contravalorii produsului se va returna in termen de 14 zile calendaristice prin transfer bancar de la receptionarea produsului in depozitul nostru.

  Daca produsul este returnat intr-o stare care nu permite revinderea ca şi produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza returul. 

  In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

  Conform intrarii in vigoare a OUG nr. 34/2014, conditiile de returnare a produselor in cele 14 zile calendaristice presupun completarea si trimiterea unei cereri de retur, ce ne informeaza de decizia dumneavoastra de renuntare la cumpararea produsului.

  Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii

  In cazul in care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricatie sau deteriorari in timpul transportului, va rugam sa ne trimiteti cererea de retur in maxim 24 de ore de la primirea coletului. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate, in acest caz, de epardoseli.ro.

  Produse livrate gresit

  Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, va rugam sa ne trimiteti cat mai curand cererea de retur pentru inlocuirea produsului cu cel corect. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate, in acest caz, de epardoseli.ro.

  Potrivit OUG nr. 34/2014 “Consumatorul, care a facut o comanda online are dreptul sa notifice comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

  Epardoseli
  Logo
  Shopping cart