Formular de retur

Completează cu atenție formularul de mai jos.

  Adresa pentru Returnarea produselor

  Depozit Epardoseli

  Adresă: Șoseaua Alexandriei 54, Bragadiru 077025

  Telefon: 0758 037 768

  Condiții de returnare

  Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire (fără defecte), împreună cu toate documentele care le-au însoțit. De asemenea, costurile de livrare vor fi suportate de către consumator, iar rambursarea contravalorii produsului se va returna în termen de 14 zile calendaristice prin transfer bancar de la recepționarea produsului în depozitul nostru.

  Dacă produsul este returnat într-o stare care nu permite revinderea ca şi produs nou, ne rezervăm dreptul de a refuza returul. 

  În cazul în care o comandă la care s-a oferit produs cadou este returnată integral, clientul este obligat să returneze și produsul cadou în starea lui originală, nedeteriorată și nedesigilată.

  Conform intrării în vigoare a OUG nr. 34/2014, condițiile de returnare a produselor în cele 14 zile calendaristice presupun completarea și trimiterea unei cereri de retur, ce ne informează de decizia dumneavoastră de renunțare la cumpărarea produsului.

  Produse defecte sau care prezintă deteriorări în momentul primirii

  În cazul în care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricație sau deteriorări în timpul transportului, vă rugăm să ne trimiteți cererea de retur în maxim 24 de ore de la primirea coletului. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor vor fi suportate, în acest caz, de epardoseli.ro.

  Produse livrate greșit

  Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat, vă rugăm să ne trimiteți cât mai curând cererea de retur pentru înlocuirea produsului cu cel corect. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor vor fi suportate, în acest caz, de epardoseli.ro.

  Potrivit OUG nr. 34/2014 “Consumatorul, care a făcut o comanda online are dreptul să notifice comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”.

  Epardoseli
  Logo