5 Idei wow pentru decorarea unui perete cu televizor

Lamele verticale, rafturi asimetrice și o galerie de postere – iată cum să faci ca televizorul de pe perete să se integreze în spațiu.

1. Folosiți lamele verticale

Dacă luăm în considerare televizorul din punct de vedere geometric, acesta este un dreptunghi simplu, format din linii plane și unghiuri drepte. Prin urmare, un număr mare de lamele verticale pot fi plasate pe peretele din spatele acestuia. Din punct de vedere vizual, va arăta frumos, deoarece creierului nostru îi plac formele simple.

De exemplu, pe secțiunea de perete de lângă ecran, puteți fixa lamele subțiri din lemn. În același timp, acestea vor ajuta la ridicarea vizuală a tavanului. Și nu uitați că și dulapul TV sau rafturile suspendate în acesta ar trebui să aibă silueta potrivită – fără rotunjire.

Scale 1200 2022 10 24t183915. 196 5 idei wow pentru decorarea unui perete cu televizor
5 idei wow pentru decorarea unui perete cu televizor 25
Соцсети блогера behind_the_woods
Scale 1200 2022 10 24t183920. 818 5 idei wow pentru decorarea unui perete cu televizor
5 idei wow pentru decorarea unui perete cu televizor 26

2. Puneți un raft asimetric

Adesea, zonele de relaxare din camera de zi arată monoton și destul de plictisitor, deoarece sub televizor se plasează piedestaluri și rafturi închise standard din aceeași colecție. Datorită faptului că această metodă poate fi găsită în majoritatea apartamentelor, mult mai originală arată abordarea opusă.

De exemplu, puteți alege rafturi, rafturi și sertare din serii diferite, cu și fără uși, în mai multe nuanțe. O parte din rafturi simțiți-vă liber să le lăsați deschise – acestea pot fi umplute cu decor și cutii de depozitare. Aceste mici detalii vor face zona TV mai interesantă și vor distrage atenția de la ecran.

Соцсети блогера imma_galiana
Соцсети блогера imma_galiana
Соцсети блогера imma_galiana

3. Înconjurați ecranul cu postere și imagini

Televizorul nu va arăta ca un dreptunghi negru și plictisitor în mijlocul unui perete luminos dacă îl înconjurați cu ceva interesant de privit. O soluție simplă și bugetară este să faci o agățare de postere, fotografii și imagini pe același perete.

Pentru ca această compoziție decorativă să nu pară ceva separat și care își trăiește propria viață, agățați ramele mai aproape una de alta, la o distanță de 5-7 cm de marginea ecranului. Acesta ar trebui să fie strâns înconjurat de imagini.

Un mic sfat: puteți lăsa televizorul în standby cu un screen saver frumos – astfel încât să pară un alt poster. Sau luați câteva desene sau rame de culoare neagră pentru a se amesteca cu ecranul oprit.

Соцсети блогера _ninajahn
Соцсети блогера _ninajahn
Adăugat la lista dorințelorRemoved from wishlist 0
Adaugă pentru a compara
Piatra decorativa din gips tip placa stegu vigo 1 0. 46 mp/cutie

Piatra decorativa din gips tip placa Stegu Vigo 1 0.46 mp/cutie

83.45 lei
Adăugat la lista dorințelorRemoved from wishlist 0
Adaugă pentru a compara
Super Pret
Piatra decorativa din beton tip placa stegu oviedo 1 0. 51 mp/cutie

Piatra decorativa din beton tip placa Stegu Oviedo 1 0.51 mp/cutie

96.95 lei
Adăugat la lista dorințelorRemoved from wishlist 0
Adaugă pentru a compara
Piatra decorativa din beton tip coltar stegu toronto 2 0. 41 mp/cutie

Piatra decorativa din beton tip coltar Stegu Toronto 2 0.41 mp/cutie

97.96 lei

4. Faceți peretele mai texturat

Să faci zona cu televizorul mai interesantă și mai luminoasă este posibil dacă adaugi textură la întregul perete sau la partea sa din spatele ecranului. Pentru a face acest lucru, expuneți pur și simplu zidăria, dacă există, sau imitați-o cu materiale decorative.

Alegerea unei nuanțe pentru secțiunea de accent a peretelui, ghidați-vă după paleta generală a spațiului. Dacă încăperea are mult lemn și tonuri calde, cărămida roșie se va potrivi bine în companie. Și într-un interior ușor, cu suprafețe albe, va arăta organic zidăria în tonul lor.

Соцсети блогера oo. Angiee
Соцсети блогера ocaroline. Blog

5. Puneți tapet de accent

O altă modalitate accesibilă și eficientă de a încadra televizorul în interior este de a folosi tapet de accent pentru peretele din spatele acestuia. Acestea ar trebui să fie de o nuanță profundă și bogată, de preferință cu un model mare și destul de contrastant.

Mobilierul de sub televizor ar trebui să fie ales pentru a se potrivi cu una dintre culorile de pe tapet. Nu este necesar să decorați întregul perete cu ele.

Este suficient ca acestea să treacă în spatele marginii ecranului și a dulapului de sub televizor cu 30-40 cm. În acest fel, va fi posibil să se sublinieze suplimentar zona de odihnă și vizionarea de filme. Un efect interesant va fi dat de o ramă de lumină contrastantă, care poate fi realizată cu vopsea sau plintă pe partea inferioară, pe laterale și sub tavan.

Соцсети дизайнера айгуль султановой
Соцсети дизайнера айгуль султановой

Citește și asta

 • Parchet Herringbone sau Chevron? Redescoperă frumusețea clasică a parchetului!
  Parchetul a evoluat de-a lungul timpului și și-a păstrat farmecul în designul de interior, continuând să fie un element preferat de mulți designeri și proprietari de locuințe. Dacă ești în căutarea unui stil de pardoseală care să adauge personalitate și rafinament casei tale, modelele de parchet Herringbone și Chevron reprezintă o alegere excelentă. În acest articol, vom explora originea, caracteristicile și avantajele acestor modele clasice, precum și modul în care acestea se potrivesc în locuințele contemporane.
 • Podele din PVC: Mai sigur, mai ieftin și mai durabil decât știți
  V-ați săturat să aveți de-a face cu podele care trebuie înlocuite la fiecare câțiva ani? Parchetul din PVC poate fi soluția perfectă pentru dumneavoastră! Acest tip de pardoseală este alcătuit […]
 • Importanța covoarelor în designul interior
  Covoarele sunt o piesă importantă în designul interior, oferind un plus de confort, stil și personalitate în orice spațiu. În acest articol, vom discuta despre detalii tehnice ale covoarelor, materialele […]
 • Pardoselile SPC si beneficiile acestora
  Parchetul SPC (Stone Polymer Composite) devine o alegere din ce în ce mai populară pentru proprietarii de locuințe datorită durabilității, rezistenței la apă și ușurinței de instalare. În calitate de designer, este important să luați în considerare atracția estetică a pardoselilor SPC și modul în care acestea pot completa designul general al unui spațiu.
 • Care plintă este mai bună: MDF vs. LDF
  O plintă este o modalitate excelentă de a încadra o renovare care este finalizată într-un mod demn. Alegerea acestui finisaj afectează nu numai starea de spirit a camerei, ci și […]

Profită de Promoții

Adăugat la lista dorințelorRemoved from wishlist 0
Adaugă pentru a compara
– 15%
Adeziv silanic pentru parchet bona 9 kg r848t

Adeziv silanic pentru parchet Bona 9 kg R848T

363.32 lei
Adăugat la lista dorințelorRemoved from wishlist 0
Adaugă pentru a compara
– 10%
Wodoodporne-podlogi-hybrydowe-dab-mackay-polac-750x350-1. Jpg

Pardoseala SPC si lemn Barlinek MACKAY lac ultra rezistent periata micro caneluri 4 laturi click 2G 1H1000010 190×400-1200mm

265.37 lei
Adăugat la lista dorințelorRemoved from wishlist 0
Adaugă pentru a compara
– 11%
Pardoseala spc barlinek lac ultra rezistent periata micro caneluri 4 laturi click 2g 1h1000009 190x400-1200mm

Pardoseala SPC si lemn Barlinek BIGAR lac ultra rezistent periata micro caneluri 4 laturi click 2G 1H1000009 190×400-1200mm

262.99 lei
Adăugat la lista dorințelorRemoved from wishlist 0
Adaugă pentru a compara
– 8%
Pardoseala spc barlinek lac ultra rezistent periata micro caneluri 4 laturi click 2g 1h1000004 190x400-1200mm

Pardoseala SPC si lemn Barlinek LOFOI lac ultra rezistent periata micro caneluri 4 laturi click 2G 1H1000004 190×400-1200mm

271.32 lei
Epardoseli
Logo
Compare items
 • Total (0)
Comparatie
0
Shopping cart