Vanzari: (021) 316-3168 | Logistica: 0756 137 554 / 0738 647 722 | Montaje: 0723 145 906

6 Zone în apartament, care vă vor face viața mai confortabilă

Cameră de control, spălătorie, biroul și alte zone “opționale” care vor face viața în apartament mult mai confortabilă.

1. Camera de spălătorie

Te intrebi de ce ai nevoie de o întreagă spălătorie dacă poți pune o mașină de spălat în dulap? Dar, uneori, aceasta ocupă ultimii metri pătrați de spațiu liber sau blochează culoarul. În acest caz, are sens să organizezi un loc pentru spălătorie separat de baie. Într-un apartament obișnuit, poate fi o a doua baie sau o cameră separată – în clădirile noi există adesea un dulap în care puteți face o spălătorie. De asemenea, este permisă organizarea unei spălătorii în zona coridorului. Dar acest lucru necesită toate comunicările necesare în etapa de amenajare.

Chiar și în cea mai mică cameră de spălătorie va fi convenabil să plasați mașina de spălat și uscătorul (de exemplu, puneți-le vertical unul peste celălalt), să alocați spațiu pentru depozitarea hainelor, să fixați masa pentru călcat și să organizați depozitarea articolelor de uz casnic.

Дизайн: людмила цыркова и яна сочаво. Фото: женя муравьева

2. Dressing

Unul dintre cele mai importante avantaje ale unui dressing separat este că elibereaza serios spațiul. Nu este nevoie de un dulap masiv în dormitor sau în camera de zi, care ocupă o parte impresionantă a camerei. În plus, având o cameră separată pentru depozitarea hainelor, nu trebuie să vă gândiți unde să puneți articolele din afara sezonului și cum să găsiți suficient spațiu pentru pantofi și bijuterii. Toate acestea pot fi organizate într-o mică zonă separată, iar restul interiorului este lăsat liber.

Дизайн: оксана савчук. Фото: евгений гнесин

3. Cămara

Utilitatea cămării este evidentă: cu ajutorul ei, este mult mai ușor să creați un interior frumos și armonios din punct de vedere vizual. Aceasta poate depozita o varietate de lucruri: echipament sportiv, îmbrăcăminte exterioară, ustensile de uz casnic sau de bucătărie, stocuri de alimente. Aceasta poate fi o cameră întreagă sau o zonă mică, cum ar fi un dulap. Având o cămară, puteți elibera blatul din bucătărie și alte suprafețe din casă, lăsând spațiu doar pentru un decor frumos, iar toate produsele inestetice să se ascundă în spatele unei uși închise. Dar nu uita să păstrezi și acolo lucrurile ordonate.

Citește și
Bucătărie în stil industrial: sfaturi și idei de amenajare
Соцсети дизайнера алены еременко

4. Birou

Dacă lucrați de la distanță, încercați să organizați cel puțin un mic birou acasă în apartament. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați mai bine asupra muncii și să o separați de restul (care este adesea principala problemă a lucrătorilor la distanță). În plus, tot ceea ce aveți nevoie va fi întotdeauna la îndemână și nu va fi nevoie să căutați documente sau articole de papetărie prin tot apartamentul. Orice colț gol al camerei sau balcon închis și izolat poate fi folosit ca birou acasă. Nu uitați să vă gândiți la protecția împotriva soarelui, dacă biroul se află în apropierea unei ferestre, astfel încât lumina puternică a zilei să nu interfereze cu munca.

Дизайн: студия interius. Фото: андрей быданов

5. Loc de joacă

Acesta este un adevărat catarg pentru familiile cu copii. Faptul este că jucăriile sunt una dintre principalele surse de zgomot vizual în interior. Ele sunt aproape întotdeauna pestrițe, zgomotoase și nu se potrivesc absolut deloc în spațiul “adult” din jur. De aceea, cel mai bine este să le concentrați într-un singur loc, altfel întregul apartament va fi un joc. Iar pentru copilul însuși este util să existe zone separate pentru diferite activități, astfel încât să-i fie mai ușor să treacă de la studiu la joacă, de la joacă la odihnă și invers. Dacă zona de locuit nu permite o cameră separată pentru o cameră de jocuri, dați câțiva metri pătrați în camera copilului în acest scop.

Дизайн: маргарита зенова

6. O baie suplimentară

Baia depozitează o varietate de lucruri: cosmetice, articole de igienă, articole de uz casnic. Pentru a nu curăța frenetic totul la vedere și pentru a nu lustrui fiecare centimetru de spațiu până la strălucirea înainte de sosirea oaspeților, este ideal să aveți o a doua baie. Există două opțiuni: pentru a împărți baia existentă sau pentru a face o cameră separată în al doilea caz, este important ca etajul de dedesubt să fie, de asemenea, o zonă umedă sau nerezidențială (de exemplu, coridor). Alocarea unei băi suplimentare, luând zona bucătăriei sau a camerei de zi, se poate doar dacă apartamentul este la primul etaj. Proiectați cea de-a doua baie ca un spațiu neutru “de oaspeți” și nu vă faceți griji cu privire la intimitatea de a vă depozita propriile lucruri.

De asemenea, baia suplimentară poate fi folosită ca o cameră pentru copii, mai ales dacă sunt mai mulți copii. În primul rând, va grăbi rutina zilnică de baie a întregii familii. Și în al doilea rând, spațiul poate fi făcut convenabil pentru copii: agățați cârlige pentru prosoape la o înălțime potrivită, puneți un scăunel mic, nu căutați un loc separat pentru oliță dacă copilul este foarte mic, etc.

Дизайн: екатерина арзуманова. Фото: наталья вершинина

Citește și asta


Profită de Promoții

Epardoseli
Logo
Compare items
  • Total (0)
Comparatie
Shopping cart