Pardoselile hibride Next Step de la Barlinek – alegere inspirata pentru orice interior

Pardoselile hibride Next Step de la Barlinek reprezinta o alegere inspirata pentru orice interior datorita designului modern, al calitatii superioare si al protectiei mediului inconjurator.

Acestea combina miezul dens si stabil realizat dintr-un compozit mineral cu stratul de uzura din lemn natural de stejar. Rezultatul este o pardoseala foarte durabila, rezistenta si 100% impermeabila.

Caracteristici cheie ale pardoselilor hibride Barlinek

Pardoselile hibride Barlinek prezinta o serie de caracteristici care le recomanda ca alegere ideala pentru orice spatiu interior:

 • Impermeabilitate deplina – pot fi montate chiar si in bai sau bucatarii
 • Rezistenta sporita la pete, zgarieturi si trafic intens
 • Compatibilitate deplina cu sistemele de incalzire si racire in pardoseala
 • Instalare facila si rapida datorita sistemului click
 • Cost redus de intretinere pe termen lung
 • Respecta cele mai inalte standarde de calitate
 • Productie sustenabila, ecologica

In cele ce urmeaza, vom analiza in detaliu fiecare dintre aceste beneficii ale pardoselilor hibride impermeabile Barlinek.

Impermeabilitate deplina

Unul dintre cele mai importante avantaje ale pardoselilor hibride Next Step este acela ca pot fi montate in orice incapere, indiferent de gradul de umiditate.

Datorita miezului dens realizat dintr-un amestec de materiale minerale, apa si umezeala nu patrund in structura placii. Stratul superior de stejar masiv etanseizeaza si mai bine ansamblul.

Astfel, pardoselile Barlinek pot inlocui fara probleme placile ceramice sau gresia in zone precum:

 • Bucatarii – rezista la apa, grasimi si detergenti
 • Bai – nu sufera de la schimbarile de umiditate
 • Spalatorii sau incaperi tehnice

De asemenea, pardoselile hibride Barlinek pot fi instalate in locuinte cu copii sau animale de companie fara teama de deteriorare.

Rezistenta crescuta la solicitari intense

Un alt mare avantaj al acestui tip de pardoseli este durabilitatea foarte ridicata. Ele rezista excelent in conditii de utilizare intensiva, mentinandu-si calitatile estetice.

In primul rand, miezul dens din compozit mineral face ca placile Next Step sa reziste la socuri, lovituri sau caderi de obiecte fara a se deforma sau deteriora.

Totodata, datorita finisajului special cu adaos de corindon, suprafata nu zgarie usor sub actiunea mobilierului mutat frecvent sau a activitatilor intense.

De asemenea, pardoselile Barlinek au fost testate contra celor mai frecvente tipuri de pete casnice. S-a demonstrat ca suprafata este complet rezistenta la patarea cu:

 • Vin rosu
 • Ulei de masline
 • Suc de fructe
 • Cafea
 • Produse cosmetice (ruj, rimel)
 • Adezivi
 • Acetona

Acest lucru le recomanda pentru utilizare in locuinte cu copii, dar si in spatii publice intens circulate precum hoteluri, restaurante, magazine sau birouri.

Compatibilitate deplina cu sistemele de incalzire si racire in pardoseala

Datorita conductivitatii termice foarte bune, pardoselile hibride Next Step functioneaza ireprosabil cu sistemele de incalzire si racire prin pardoseala.

Miezul mineral are un coeficient mare de transfer termic, permitand incalzirea sau racirea rapida a camerelor. Totodata, sistemele consuma mai putina energie pentru aceeasi temperatura obtinuta.

Pardoselile pot fi montate peste tubulatura cu ajutorul unui strat suplimentar de egalizare. Recomandam utilizarea unei folii speciale pentru incalzire in pardoseala inainte de instalarea placilor.

Montaj facil si rapid

La fel ca majoritatea pardoselilor moderne, placile Barlinek se monteaza prin simpla imbinare click, fara necesitatea lipirii. Acest lucru inseamna un proces de instalare rapid si facil, accesibil pentru orice posesor de locuinta.

De asemenea, sistemul click elimina nevoia rosturilor de dilatare sau a celor perimetrale. Pardoselile Next Step pot acoperi suprafete foarte mari, de pana la 300 mp, fara intreruperi vizibile.

Placile nu necesita tratamente speciale sau unelte scumpe, putand fi taiate cu un cuter simplu sau o masina de debitat clasice.

Cost redus de intretinere

Pardoselile hibride Barlinek nu necesita decat o intretinere minima, de rutina. Este suficienta aspirarea, stergerea cu mopul umed sau folosirea unui detergent neutru.

Spre deosebire de gresie sau parchetul masiv, acestea nu trebuie tratate periodic cu solutii speciale, lustruite sau revopsite.

De asemenea, nu este nevoie de reparatiicostisitoare in caz de deteriorari minore sau pete. Se pot inlocui local doar placile afectate.

Pe termen lung se obtin economii semnificative la costurile de intretinere.

Standarde inalte de calitate si siguranta

Toate pardoselile hibride comercializate de Barlinek respecta cele mai inalte standarde europene de calitate si siguranta:

 • Clasa 33 (EN 13329) – cea mai ridicata clasa de rezistenta la uzura
 • Certificat CE – conformitate cu normele UE
 • E1 – emisii minime de formaldehida
 • Fara PCP, cadmiu sau alti compusi nocivi
 • Respecta standardele pentru sistemele de incalzire in pardoseala

De asemenea, compania detine certificarile ISO 9001 si ISO 14001 pentru implementarea sistemelor moderne de calitate si mediu.

Barlinek ofera o garantie comerciala de 25 de ani pentru utilizarea in mediul rezidential a pardoselilor Next Step.

Productie ecologica si sustenabila

Nu in ultimul rand, trebuie amintit angajamentul companiei Barlinek pentru protectia mediului.

Materialele pentru placi provin din surse ecologice certificate. De asemenea, colectarea selectiva si reciclarea deseurilor de productie reduc cantitatea de reziduuri.

Compania a implementat un program amplu de plantare de copaci menit sa compenseze materiile prime utilizate si emisiile de carbon.

Pardoselile hibride Next Step constituie, prin urmare, o alegere sustenabila atat pentru confortul locuintei, cat si pentru sanatatea planetei.

Concluzii

In concluzie, putem afirma ca pardoselile hibride impermeabile de la Barlinek reprezinta o solutie moderna, accesibila si de calitate pentru orice interior.

Datorita caracteristicilor precum durabilitate ridicata, impermeabilitate totala, instalare facila sau cost redus de intretinere, acestea pot inlocui cu succes placile ceramice, mocheta sau parchetul clasic.

Te invit sa alegi si tu o pardoseala hybrida Next Step pentru locuinta ta!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Epardoseli
Logo
Shopping cart