Arhive Categorii: Amenajari exterioare

Esti in pana de idei si doresti sa iti reamenajezi terasa curtea sau gradina? Descopera acum idei de amenajare exterioara, mobilier de gradina, obiecte decorative si multe alte informatii utile.

Lucrarile de amenajari exterioare a oricarei constructii sunt precum aspectul exterior al omului. Cu cat este mai atractiv, cu atat beneficiaza de oportunitati mai bune. Indiferent ca ne referim la o cladire de birouri, casa personala curte sau o gradina, aspectul exterior comunica scopul pentru care a fost realizata, vorbeste despre stiluri, valori, despre oamenii care le detin. Tinem cont de toate acestea si ne ajutam clientii sa isi duca la implinire proiectele de amenajari exterioare la care viseaza. Si pentru ca detaliile fac diferenta avem un portofoliu variat de produse care sa ofere rezultate cat mai complete. Rasfoiti ideile si sfaturile noastre de amenajare exterioara si veti descoperi ce aveti nevoie. Pentru terase din lemn, deck sau obiecte decorative, accesorii cu un design inedit si o calitate net superioara vizitati magazinul online.

Case amenajate in stil scandinav: idei frumoase de design

O casa cu un design scandinav in arhitectura si decorarea interioara, construita pentru a fi locuite pentru o lunga perioada de timp nu poate fi numita exotică. In prezent – designul scsndinav este unul dintre cele mai populare tendinte stilistice. Revistele de moda siteurile si emisiunile de design sunt pline de idei pentru decorarea interioarelor […]

Caramida aparenta de fatada: caracteristici ale materialului si finetea instalarii

Caramida de fatada, klinkerul este cunoscuta inca de la inceputul secolului al XVII-lea. A aparut ca o alternativa la caramida normala iar pana in prezent, acest material de amenajare exterioara a fatadelor nu renunta la pozitiile sale de top, ramanand unul dintre cele mai cautate materiale de finisare. Specificatii tehnice pentru caramida aparenta de tip […]

amenajari interioare
Stop ! Nu pleca!
Trimite un mesaj cu ce produs cauti si noi iti raspundem cu cea mai buna oferta!
Set intretinere parchet lacuit
PRET PROMO - 12%
1 Spraymop + 1 Woodcleaner Bona
321.37 lei
365.19 lei
Pachetul Promo include un Spraymop Bona si un detergent Bona pentru parchet lacuit de 4 Litri. Atentie: *In limita stocului disponibil!
2018 (C) All rights reserved.