Vanzari: (021) 316-3168 | Livrari: 0738 647 722 | Montaje: 0723 145 906

Toamna în interior – sfaturi și idei pentru amenajare

Cel mai important lucru este vremea din casă. Despre asta vom vorbi astăzi – despre decorațiuni de toamnă și despre cum să ne păstrăm o dispoziție optimistă în ciuda ploilor de afară.

Гостиная в осеннем стиле
Toamna în interior - sfaturi și idei pentru amenajare 5

Iluminare

Cu fiecare întoarcere a calendarului, orele de lumină sunt tot mai scurte. Așa că ar trebui să vă gândiți deja la iluminatul din casă.

Lipsa soarelui și lipsa luminii zilei au un efect nociv asupra stării noastre de spirit: devenim triști, mohorâți, iar dorința de a hiberna până în primăvara viitoare este din ce în ce mai puternică. 

Осенний интерьер
Toamna în interior - sfaturi și idei pentru amenajare 6

Acest lucru poate fi rezolvat, trebuie doar să aduceți un pic mai multă lumină în casa dvs.: adăugați iluminare suplimentară în interior sub forma lămpilor de podea și a candelabrelor preferate.

Nu uitați de lumânări, care pot fi o sursă suplimentară de lumină, precum și un decor care poate face ca o cameră să se simtă mai caldă și mai confortabilă.

Nu doar că este mai puțină lumină, dar și temperatura scade, iar vântul este din ce în ce mai rece. După plimbările de toamnă sub umbrelă, o plapumă caldă și o cană de ceai fierbinte vă vor ține de cald. Puteți alege culoarea canapelei, precum și culorile toamnei.

Recomandăm lumini cu becuri albe sau nu prea colorate. În rest, chiar se simte ca și cum ar fi sărbătorile de Crăciun înainte de vreme. Dacă ghirlandele sunt prea mult pentru tine, cumpără lumânări și lasă această toamnă să fie cea mai caldă și mai romantică de până acum!

Свечи в интерьере
Toamna în interior - sfaturi și idei pentru amenajare 7

Culori și decor

Interioarele de toamnă sunt caracterizate de predominanța nuanțelor naturale ale perioadei. Adăugați luminozitate interiorului dumneavoastră. Vopsirea unuia dintre pereții camerei tale într-o culoare luminoasă îți va da un impuls de energie, ceea ce este atât de important în zilele de toamnă.

O modalitate mai puțin energofagă de a adăuga căldură în casă este folosirea de textile sau accesorii viu colorate. Carourile calde, pernele moi, nuanțele de bej, portocaliu și roșu sunt toate ușor de transformat în casa ta pentru a crea atmosfera potrivită.

Adăugați un decor simplu sau două. Acestea pot fi buchete de frunze și ierbare care pot fi înrămate și atârnate pe pereți.

Осенний декор
Toamna în interior - sfaturi și idei pentru amenajare 8

Texturi diferite

Odată cu sosirea toamnei, vă doriți întotdeauna ceva cald și moale. Diferitele texturi din textile pot contribui la îndeplinirea acestei dorințe. Această soluție va ajuta la diversificarea chiar și a unui interior calm și monoton și îi va da căldura și confortul necesar. Vei fi de acord că este întotdeauna plăcut să te cuibărești cu o plapumă după muncă și să te uiți la filmul tău preferat, nu-i așa?

Citește și
Culoarea gri deschis in amenajare: unde să utilizați, culori potrivite și fotografii de decorare
Осенний дизайн
Toamna în interior - sfaturi și idei pentru amenajare 9

Sfaturi utile

Atunci când folosiți elemente naturale în interior, trebuie să vă amintiți întotdeauna că acestea se vor prăbuși – deci trebuie să vă gândiți în avans la modul în care zona decorată va fi menținută în ordine. De exemplu, o coroniță sau un buchet nu trebuie să cadă în pantofi sau în mâncare.
Nu vă lăsați dus de val cu crearea unor aranjamente care nu au nicio funcție sau chiar interferează cu viața de zi cu zi. De exemplu, un coș de legume este un lucru util și frumos, dar un copac decorativ uscat, așezat în mijlocul mesei, nu poate decât să ocupe spațiu și să blocheze vederea, să interfereze cu comunicarea.

Осенний интерьер
Toamna în interior - sfaturi și idei pentru amenajare 10

Decorul de toamnă nu ar trebui să se ciocnească cu restul accentelor interioare, altfel atenția va fi împrăștiată. Dacă este necesar, unele elemente de bază pot fi îndepărtate și înlocuite temporar cu elemente sezoniere – astfel nu se va supraîncărca decorul și se va evita crearea de zgomot vizual. De exemplu, un dovleac strălucitor poate lua locul unei lămpi obișnuite sau al unei lumini de noapte și poate fi elegant și adecvat.

Experiment

Vara votează întotdeauna pentru loialitate și liniște în interior. Toamna, pe de altă parte, vă permite să vă răsfățați puțin și să adăugați câteva lucruri neobișnuite și îndrăznețe în interiorul dvs. Vă recomandăm să acordați atenție stilului eclectic. Puteți combina o varietate de accesorii și decorațiuni din diferite stiluri, creând astfel o compoziție complet originală.

Осенний дизайн
Toamna în interior - sfaturi și idei pentru amenajare 11
Осенний дизайн
Toamna în interior - sfaturi și idei pentru amenajare 12

Toamna este o perioadă excelentă pentru a crea o atmosferă confortabilă acasă. Dați dovadă de puțină imaginație și vă veți bucura de serile calde de toamnă în casa dumneavoastră.  

Descoperiți și alte idei de amenajări interioare ➡️ AICI!

Etichete:

   Epardoseli
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Comparatie
   Shopping cart