TRANSPORT GRATUIT IN FUNCTIE DE VALOAREA COMENZII

Înainte și după: Cum a fost transformat un apartament vechi într-un spațiu confortabil. Imagini

In acest proiect am renovat un apartament pentru o familie cu trei copii. Nu există pretențiozitate sau extravaganță, ci o atmosferă plăcută și o atmosferă familiară care va dura mulți ani de acum încolo.

Clienți și sarcini

Proprietarii acestui apartament din Bucuresti sunt o familie de cinci persoane – părinți și trei copii (un fiu adolescent, o fiică de vârstă școlară primară și o fetiță preșcolară). Printre dorințele clienților se numărau câteva dorințe majore: să se asigure trei dormitoare – pentru ei, pentru fiul lor și unul comun pentru fete, o cameră de zi și să se renunțe la orice reamenajare.

A fost important să avem o bucătărie practică și confortabilă, deoarece gospodina gătește mult, un spațiu de lucru în camera de zi și multe sisteme de depozitare.

De asemenea, a fost important ca curățenia să fie cât mai simplă și mai practică, astfel încât interiorul să dureze cât mai mult timp, având în vedere structura familiei.

Layout

Suprafața apartamentului este de 81 de metri pătrați. Acesta are patru camere izolate, o bucătărie, o baie și un WC separat și două balcoane.

Camerele sunt mici, dar totuși numărul de camere este optim pentru compoziția familiei și pentru amenajarea unei camere de zi separate.

Iar faptul că proprietarii nu doreau să schimbe dispunerea camerelor a dus la o decizie evidentă – să lucreze cu volumele existente, fără a face nicio schimbare.

Finisare

Parchet stratificat a fost ales pentru zona de living a apartamentului. Clienții au fost dispuși să investească bugetul lor într-o pardoseală naturală, care este plăcută pentru mersul pe jos și caldă, ceea ce este, de asemenea, important, deoarece copiii se joacă adesea pe podea.

{{ content }}

Gresie porțelanată montată pe încălzire prin pardoseală în holuri, bucătării și băi este practică și convenabilă.

Pentru pereții din aproape tot apartamentul s-a ales vopseaua Farrow & Ball, adăugându-se accente în unele zone cu ajutorul unor materiale suplimentare.

De exemplu, camera fiului are tapet în două culori, o frescă la capul patului și cărămizi decorative care au fost folosite pentru a evidenția coloana de susținere.

{{ content }}

Camera fiicelor are tapet de accent pe unul dintre pereții de la capăt. Camera este alungită, ceea ce, potrivit autorului proiectului, a ajutat la corectarea vizuală a geometriei camerei.

{{ content }}

În bucătărie, faianta a fost folosită nu numai pentru șorț (ceea ce este tradițional), ci și pentru jumătate din peretele din zona de luat masa.

A fost făcută din rațiuni practice, pentru ca scaunele de sufragerie să nu deterioreze vopseaua, dar a adăugat și o notă decorativă.

{{ content }}

Băile sunt acoperite cu gresie. Pereții au o gresie gri neutră. Podeaua are un stil patchwork care face ca spațiul să se simtă primitor și dezordonat.

{{ content }}

Sisteme de depozitare

O bucătărie bine gândită a fost una dintre principalele dorințe. Designerul a profitat din plin de ea. Camera nu este foarte mare, având aproximativ 10 metri pătrați. Dar găzduiește un dulap de colț cu dulapuri cu coloane, o zonă de depozitare pentru ustensile și aparatele necesare.

Datorită faptului că în bucătărie a acționat coloană cu comunicații, o nișă convenabilă este formată în interiorul setului, care stă aparate mici, întotdeauna necesare la îndemână.

În fiecare dormitor există dulapuri și comode, în timp ce dormitoarele copiilor au spații de depozitare pentru cărți, caiete, jucării și birouri pentru a face viața și învățarea mai plăcute.

Nu există încă dulapuri de depozitare deasupra mesei fetiței, dar acestea pot fi adăugate cu ușurință atunci când copilul merge la școală.

Camera de zi are, de asemenea, dulapuri și o comodă, iar holul are un dulap și un dulap de pantofi. Ambele balcoane au sisteme de depozitare sezonieră.

În baie, pe lângă dulapul de sub chiuvetă, există o unitate de perete deasupra mașinii de spălat, iar în baie deasupra instalației de WC.

Iluminat

Iluminatul artificial este, de asemenea, atent analizat. În fiecare cameră există iluminat general – sub formă de spoturi și candelabre – și iluminat suplimentar: lămpi de perete, lămpi suspendate, lămpi de masă, lămpi de podea, lămpi de podea și lămpi de lectură. Nu duce lipsă de lumină.

Camera de zi și bucătăria nu primesc o mulțime de lumină naturală, așa că în primul gând de cele mai multe scenarii de lumină, iar în bucătărie a adăugat o oglindă pe perete – reflectă atât lumina de la fereastră, cât și lumina artificială, ceea ce ajută la îmbunătățirea spațiului.

Scopul a fost de a face interiorul cât mai luminos posibil, în special pentru a lumina partea întunecată din nord-vestul apartamentului (bucătăria și camera de zi), unde soarele nu apune nici măcar iarna.

Cu excepția dormitorului principal, unde s-a decis să se folosească pereți și textile de culoare închisă, culorile de bază sunt albul și un gri deschis, cald.

Cu toate acestea, a fost necesar să adăugăm culoare în interior și pentru a face acest lucru am folosit nuanțe de albastru, verde și roz.

Stilul: un amestec de modern cu câteva elemente neoclasice adăugate pentru ca interiorul să fie relevant pentru cât mai mult timp și să nu se demodeze în următorii 10-15 ani, iar apoi să fie ușor de renovat când “puii își vor lua zborul”.

Elementele clasice sunt folosite în principal în zona comună a apartamentului și în dormitorul părinților. Este vorba de uși și mobilier cu muluri, unele corpuri de iluminat, robinete, decorațiuni, plinte și cornișe de tavan, accesorii de mobilier.

Camerele pentru copii sunt mai moderne, dar pot fi ușor modificate pentru a se potrivi cu stilul întregului apartament pe măsură ce copiii cresc și au nevoie de el.

Apartament înainte de renovare

Citește și asta

Profită de Promoții

{{ content }}

Articole similare:

ePardoseli - Amenajari Premium. Design interior.