Cum să alegi cel mai bun model de jaluzele + sfaturi de curățare

În prezent există o multitudine de tipuri de jaluzele și poate părea chiar dificil de ales care este ideal pentru fiecare tip de mediu. De aceea, înainte de a cumpăra un oblon, este necesar să se facă o mulțime de cercetări și să se definească în ce loc vor fi instalate și, de asemenea, care vor fi întotdeauna dimensiunile lor în conformitate cu proiectul de decorare.

În acest articol, vă vom ajuta să cunoașteți tipurile de jaluzele și să alegeți care sunt cele mai bune pentru a vă satisface nevoile. În plus, vom oferi câteva sfaturi de curățare specifice pentru fiecare model de oblon, care vor asigura conservarea și durabilitatea acestuia.

Cele mai bune tipuri de jaluzele pentru fiecare mediu

Jaluzelele sunt o parte importantă a decorului, aducând eleganță, confort și frumusețe în birouri, camere de zi și dormitoare. Și, în mod practic, acestea ajută, de asemenea, la controlul luminii, zgomotului și căldurii.

Un element indispensabil în decorare, progresele tehnologice au făcut posibilă crearea diferitelor tipuri de jaluzele.

Le-am selectat pe cele mai importante disponibile astăzi pe piață, astfel încât să puteți alege în funcție de mediul în care vă aflați. Și vă arătăm și cel mai bun mod de a le curăța pe fiecare dintre ele.

Jaluzele cu role Blackout

Jaluzele cu rolete blackout culoare crem
Cum să alegi cel mai bun model de jaluzele + sfaturi de curățare

Acest tip de jaluzele este ideal pentru dormitoare și camere TV, deoarece favorizează blocarea totală a luminii solare. Acestea sunt realizate din materiale care ajută la atenuarea zgomotului.

Obturator blackout în dormitorul copiilor
  • Curățare

Pentru a curăța un blackout, puteți folosi un aspirator cu o duză cu perie și, în cazul în care există pete, puteți freca cu ajutorul unei perii de rufe, apă și săpun.

Îndepărtați excesul de săpun cu o cârpă curată și umedă. Lăsați-l să se usuce în mod natural, chiar pe locul unde este instalat oblonul. Obturator de întuneric în dormitor de sex masculin

Blackout negru oblon negru

Double Vision Roller

Dublă viziune roller shutter maro

Există persoane care preferă să controleze intrarea luminii în toate tipurile de medii. Pentru ei, idealul este să aleagă Jaluzele cu rolă cu dublă vedere care are două panouri care combină benzi de țesături orizontale translucide și opace semi-opace.

Aceste benzi alternează în funcție de nevoia de lumină din încăpere, făcând-o confortabilă pentru ochi. În plus, acest tip de jaluzele este realizat din țesături ușoare, care sunt decorative și au un aer sofisticat și practic.

Se potrivește bine în camerele de zi și în birouri, mai ales dacă aveți o priveliște frumoasă de la fereastră.

  • Curățare

Acest tip de jaluzele necesită atenție în ceea ce privește curățarea igienică. Trebuie curățat cu abur, cu aspiratorul și cu o cârpă umedă cu apă fără săpun.

Nu poate fi frecat, faceți mișcări ușoare. Merită să consultați o companie specializată pentru acest tip de curățare.

Obturator cu dublă vedere în bucătărie

Ecrane solare

Ecran solar în balconul apartamentului

Ecranul solar este un oblon realizat cu o tehnologie înaltă și ideal pentru mediile cu multe ferestre și geamuri, cum ar fi balcoanele, birourile, bucătăriile.

Acesta reduce cantitatea de lumină care pătrunde cu până la 99%, fără a bloca vizibilitatea. Astfel, vă puteți bucura de frumusețea peisajului fără a fi deranjați de căldură și de lumina excesivă a soarelui.

  • Curățare

Pentru a curăța ecran solar , folosiți un aspirator și apoi aseptizați cu o cârpă curată, umedă și cu un săpun blând pentru a evita pătarea țesăturii. Lăsați-l să se usuce în mod natural.

Obturator de protecție solară

Jaluzele din lemn

Verandă din lemn oblon de lemn

Jaluzelele din lemn dau o notă mai rustică și mai primitoare mediului înconjurător și sunt perfecte pentru a însoți decorul mai natural al camerelor de zi și al birourilor.

Cu ajutorul acestora, puteți controla, de asemenea, luminozitatea, menținând aspectul decorativ, dacă acesta este obiectivul dumneavoastră. Lamele sunt înclinate pentru a controla intrarea luminii și au comenzi independente de ridicare și coborâre.

  • Curățare

Pentru a curăța acest tip de jaluzele, puteți folosi un aspirator și o flanelă uscată. Nu se recomandă utilizarea de cârpe umede sau săpun, deoarece acestea pot păta lemnul.

Jaluzele orizontale și verticale

Acestea sunt utilizate pe scară largă în mediile corporative și au lamele care se deschid și se închid pe orizontală și verticală.

  • Curățare

Cele orizontale sunt de obicei fabricate din PVC sau aluminiu și sunt ușor de curățat cu o cârpă umedă și un săpun ușor.

Cele verticale, pe de altă parte, sunt adesea fabricate din țesătură, iar curățarea lor ajunge să fie puțin mai complicată. Ideal este să le aspirați mai întâi, apoi să scoateți lamelele de pe șine și să le înmuiați în apă și săpun neutru. Lăsați lamelele să se usuce la umbră pentru a evita decolorarea țesăturii și apoi puneți-le înapoi pe șine.

Toate modelele sunt realizate pe măsură. Tot ce trebuie să faceți este să măsurați fereastra, iar o echipă va realiza un produs exclusivist cu rapiditate și calitate.

Faceți-ne o vizită și informați-vă bine cu cineva care știe multe despre jaluzele.

Informațiile conținute in acest articol sunt oferite doar în scop de informare generală. Informațiile sunt furnizate de ePardoseli.ro prin contactarea diferitelor surse, interacțiuni directe, Wikipedia, site-uri de știri, etc.

Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica, un sfat sau o metoda prezentată și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal sau casei dumneavoastră. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un profesionist in domeniul respectiv! Imaginile sunt fie furnizate de furnizorii nostri, fie imagini generale de pe internet.

Etichete:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Epardoseli
Logo