Testeaza Produsul

Cere o mostra gratuita si testeaza produsul acasa!

Draga vizitator,

Ne bucuram sa iti oferim o mostra gratuita, la cerere, pentru a te convinge de calitatea si frumusetea produsului. Pentru a beneficia de aceasta oferta, te rugam sa ai in vedere urmatoarele:

1. Mostra este disponibila in limita stocului existent. Daca nu mai avem mostra dorita de tine, vom face tot posibilul sa iti trimitem ce doresti sa cumperi, insa poate sa mai dureze cateva zile pana ce o vei primi.

2. Mostra are o dimensiune maxima de 100 cm x 100 cm. Nu putem trimite mostre mai mari, iar in general mostrele sunt suficient de mari pentru a testa fizic si optic produsul.

3. Mostra este gratuita, si nici nu trebuie sa platesti transport pentru ea. In anumite cazuri, este posibil sa iti solicitam sa ne-o returnezi, dar tot pe costul nostru!

4. In plus, vei primi un bonus! Daca esti multumit de mostra si vrei sa comanzi produsul, beneficiezi automat de un discount de 7,5% din pretul produsului. Acest discount este valabil doar pentru prima comanda si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Speram ca aceasta oferta iti va fi pe plac si suntem convinsi ca vei fi incantat de produs. Asteptam cu nerabdare sa iti expediem mostra si sa ne spui parerea ta. Lasa mai jos datele unde vrei sa o primesti.

   Vanzari: (021) 316-3168 

   Livrari: 0738 647 722

    Montaje: 0723 145 906

  SHOWROOM:

  Bucuresti, Str. Sabinelor, nr. 117

  PROGRAM:

  Luni – Vineri: 10:00 – 18:00
  Sambata: 10:00 – 15:00

  Testează produsul
  Epardoseli
  Logo
  Shopping cart