Testează Produsul

Cere o mostră gratuită și testează produsul acasă!

Dragă vizitator,

Ne bucurăm să îți oferim o mostră gratuită, la cerere, pentru a te convinge de calitatea și frumusețea produsului. Pentru a beneficia de această ofertă, te rugam sa ai în vedere următoarele:

1. Mostra este disponibilă în limita stocului existent. Dacă nu mai avem mostra dorită de tine, vom face tot posibilul sa iți trimitem ce dorești sa cumperi, însa poate sa mai dureze câteva zile pana ce o vei primi.

2. Mostra are o dimensiune maximă de 100 cm x 100 cm. Nu putem trimite mostre mai mari, iar în general mostrele sunt suficient de mari pentru a testa fizic și optic produsul.

3. Mostra este gratuită, și nici nu trebuie să plătești transport pentru ea. În anumite cazuri, este posibil să iți solicităm să ne-o returnezi, dar tot pe costul nostru!

4. În plus, vei primi un bonus! Dacă ești mulțumit de mostra și vrei să comanzi produsul, beneficiezi automat de un discount de 7,5% din prețul produsului. Acest discount este valabil doar pentru prima comandă și nu se cumulează cu alte promoții.

Sperăm că această ofertă îți va fi pe plac și suntem convinși că vei fi încântat de produs. Așteptăm cu nerăbdare să iți expediem mostra și să ne spui părerea ta. Lasă mai jos datele unde vrei sa o primești.

   Vanzari: (021) 316-3168 

   Livrari: 0738 647 722

    Montaje: 0723 145 906

  SHOWROOM:

  Bucuresti, Str. Sabinelor, nr. 117

  PROGRAM:

  Luni – Vineri: 10:00 – 18:00
  Sambata: 10:00 – 15:00

  Testează produsul
  Epardoseli
  Logo