Acest apartament ar putea fi un bun exemplu de cum se pot combina profilele decorative clasice de perete și mobilier modern pentru a obține un design interior actual și durabil.
Una dintre tehnicile de succes în acest interior este paleta de culori. Nuanța gri foarte deschis a pereților, combinată cu plafoanele albe și ușile albe glisante, constituie baza. Aceste nuanțe mai reci, mai deschise, contrastează cu nuanța bogată de cafea a fronturilor de mobilier, cu nuanța caldă de caramel a lemnului și cu nuanța lăptoasă a tapițeriei. Acest lucru creează un echilibru între tonurile calde și reci.

Amenajarea apartamentului este simplă, dar numărul mare de ferestre și bucătăria-sufragerie foarte voluminoasă, cu uși glisante către dormitorul spațios, creează senzația unui spațiu mare, aerisit și plin de lumină.

Spațiul principal al apartamentului este bucătăria-salon, cu profile clasice pe pereți și un candelabru de cristal.

Zona bucătăriei este deosebită prin locul de luat masa cu scaune elegante. Zona de living, alcătuită dintr-o canapea, fotolii și o măsuță de cafea, este pusă în valoare de un covor. Rețineți că fotoliile și canapeaua de aici provin din colecții complet diferite, dar, prin reunirea lor, designerii au obținut un eclectism actual.

În ciuda designului laconic, mobilierul de bucătărie arată spectaculos datorită texturii nobile a furnirului.

Ușile glisante de la dormitor oferă o priveliște asupra zonelor funcționale alternante ale spațiului public din apartament.

Interiorul dormitorului este mult mai discret. Principalele sale decorațiuni sunt cornișele din tavan cu design clasic, textilele decorative și un tablou luminos deasupra biroului.

De o parte și de alta a patului se află dulapuri mici pentru depozitare.

O masă și un fotoliu elegant în stil mid-century completează interiorul dormitorului.

Al doilea dormitor din apartament este dormitorul copiilor. A fost aleasă o paletă mai caldă, cu o bază de perete de culoarea laptelui. Aici, jucăriile și textilele, pe lângă funcția lor directă, îndeplinesc și o funcție decorativă.

Pereții holului, la fel ca și cei din camera de zi, sunt decorați cu un decor clasic. Efectul este creat de combinația dintre pereții albi și culoarea bogată a furnirului din fața mobilierului.

Baia cu cabină de duș este simplă și funcțională. Datorită texturii omogene a plăcilor din imitație de piatră, interiorul nu creează senzația de zgomot vizual care ar fi putut rezulta din mobilierul prea contrastant. Baza neutră a atenuat acest sentiment.

Ți-a plăcut articolul? Dă-i un share!
Citește și asta
- Podele din PVC: Mai sigur, mai ieftin și mai durabil decât știțiV-ați săturat să aveți de-a face cu podele care trebuie înlocuite la fiecare câțiva ani? Parchetul din PVC poate fi soluția perfectă pentru dumneavoastră! Acest tip de pardoseală este alcătuit […]
- Importanța covoarelor în designul interiorCovoarele sunt o piesă importantă în designul interior, oferind un plus de confort, stil și personalitate în orice spațiu. În acest articol, vom discuta despre detalii tehnice ale covoarelor, materialele […]
- Pardoselile SPC si beneficiile acestoraParchetul SPC (Stone Polymer Composite) devine o alegere din ce în ce mai populară pentru proprietarii de locuințe datorită durabilității, rezistenței la apă și ușurinței de instalare. În calitate de designer, este important să luați în considerare atracția estetică a pardoselilor SPC și modul în care acestea pot completa designul general al unui spațiu.
- Care plintă este mai bună: MDF vs. LDFO plintă este o modalitate excelentă de a încadra o renovare care este finalizată într-un mod demn. Alegerea acestui finisaj afectează nu numai starea de spirit a camerei, ci și […]
- Cum se utilizează roșu într-un interior? Arta pop modernăSa alegem culoare rosie într-un design este întotdeauna o soluție extraordinară și cu siguranță nu va trece neobservată. În plus, nu este nevoie să fii trist într-un spațiu cu accente […]
Profită de Promoții
