Vanzari: (021) 316-3168 | Livrari: 0738 647 722 | Montaje: 0723 145 906

Cum se utilizează metalul în designul interior

Care este primul lucru care vă vine în minte atunci când vine vorba de decorarea unui interior și adăugarea de detalii care pot accentua gustul și stilul individual? Poate un covor frumos sau un tablou impresionant, un tapet cu un imprimeu neobișnuit sau textile rafinate. Puțini sunt cei care realizează că metalul poate fi, de asemenea, un accesoriu excelent pentru decor în aproape orice stil. Elementele din aur galben, alb și roz, de exemplu, adaugă o notă de lux și farmec. Cu toate acestea, aceasta nu este singura opțiune, care poate arăta spectaculos și elegant.

Как использовать металл в декоре интерьера
Cum se utilizează metalul în designul interior 1

Metalul este perfect ca accent central. Este un truc deosebit de bun pentru interioarele foarte simple, chiar ascetice. Priviți decorul din acest dormitor: este atât de minimalist, încât simplul element decorativ de la căpătâiul patului devine un adevărat obiect de artă, totul datorită strălucirii bogate.

Как использовать металл в декоре интерьера
Cum se utilizează metalul în designul interior 2

Șemineul din acest proiect a fost finisat cu un tapet special cu un finisaj metalic. Ca rezultat, arată ca un element decorativ monolitic care reflectă perfect lumina lămpilor și atrage multă atenție.

Как использовать металл в декоре интерьера
Cum se utilizează metalul în designul interior 3

Dacă există elemente în interior care crezi că strică întreaga imagine, dar nu poți scăpa de ele, încearcă tactica opusă. Accentuați aceste elemente. De exemplu, țevile pot fi finisate cu vopsea metalică, creând un aspect industrial ultra-stilat.

Как использовать металл в декоре интерьера
Cum se utilizează metalul în designul interior 4

Această idee decorativă este potrivită pentru orice cameră, mai ales în baie.

Как использовать металл в декоре интерьера
Cum se utilizează metalul în designul interior 5

Metalul de culoare caldă va completa și înveseli perfect paleta de albastru-gri. Griurile neutre sunt cele mai des folosite în interioarele de baie sau de bucătărie. O schemă neutră și foarte practică va arăta și mai bine dacă o înveseliți cu o strălucire metalică caldă.

Как использовать металл в декоре интерьера
Cum se utilizează metalul în designul interior 6

Cea mai evidentă și interesantă modalitate de a face o schimbare este de a asorta culoarea instalațiilor sanitare.

Как использовать металл в декоре интерьера
Cum se utilizează metalul în designul interior 7

Toate nuanțele de metal au o mare proprietate – ele reflectă lumina, ceea ce înseamnă că sunt potrivite pentru interiorul camerelor mici. În mod normal, oglinzile și suprafețele lucioase sunt folosite în acest scop în camerele mici, dar și cele metalice sunt foarte bune pentru acest scop. Dacă alegeți o vopsea caldă, de culoare deschisă, ca în acest proiect, chiar și o cameră foarte mică va părea mai spațioasă și mai confortabilă.

Как использовать металл в декоре интерьера
Cum se utilizează metalul în designul interior 8

Dacă aveți deja câteva obiecte din metal care au toate aceeași culoare, încercați să le măriți potențialul estetic. Designerii au observat de mult timp că un grup de elemente realizate din metal de aceeași culoare arată deosebit de izbitor și pot acționa ca accente și decorațiuni. În bucătărie, de exemplu, vesela de aceeași culoare poate fi depozitată în aceeași zonă.

Citește și
Aspirator industrial pentru construcții. Risipă de bani sau gadget profesional util?
Как использовать металл в декоре интерьера
Cum se utilizează metalul în designul interior 9

Chiar și cea mai simplă piesă de mobilier poate căpăta o nouă culoare atunci când este decorată cu vopsea metalică. Accentele cu un finisaj cald și strălucitor înmoaie și evidențiază piesele de mobilier simple și neexpresive.

Как использовать металл в декоре интерьера
Cum se utilizează metalul în designul interior 10

Accentele de culoare aurie din interiorul acestui dormitor au ajutat la ridicarea paletei întunecate la un alt nivel.

Как использовать металл в декоре интерьера
Cum se utilizează metalul în designul interior 11

În general, merită remarcat faptul că strălucirea metalică este una dintre cele mai bune adăugiri la o paletă de tonuri închise. Astfel de elemente împiedică culorile profunde și saturate să pară prea sumbre, dar, în același timp, nu copleșesc acest caracterul dramatic al gamei.

Как использовать металл в декоре интерьера
Cum se utilizează metalul în designul interior 12

Un truc similar funcționează bine în orice stil de interior și în orice cameră.

Metalicul arată foarte diferit, dar nu mai puțin interesant, în interioarele de culoare deschisă. În acest caz, adaugă luminozitate și strălucire culorilor deschise, subliniind concizia acestora și creând accentul necesar.

Cum se utilizează metalul în interior?

Crearea unor linii elegante și curate a devenit un element de bază în designul modern. Designerii și arhitecții îl folosesc pentru interior deoarece acestea adaugă dimensiune și textură oricărui spațiu. Metalele moderne, cum ar fi oțelul galvanizat, au devenit populare datorită capacității lor de a manipula lumina naturală pentru a crea spații deschise și aerisite.

Pentru mai multe idei de amenajare găsiți AICI ultimele noastre recomandări.

Etichete:

   Epardoseli
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Comparatie
   Shopping cart