Acest interior in bej, gri și auriu, este ceva de admirat – multitudinea de materiale spectaculoase, decorul de designer și elementele clasice îl fac sofisticat și interesant.
Estetica spațiilor nu este singurul punct forte al apartamentului, designerul a făcut o treabă bună și în ceea ce privește amenajarea, creând un layout funcțional care ține cont de toate dorințele proprietarei.
Proprietara apartamentului este o tânără, o avocată de succes care dorea să vină acasă și să se relaxeze după o zi plină. Un pat king-size cu drepturi depline, un spațiu de depozitare amplu și un bloc de construcții separat erau o necesitate.
Configurația inițială a apartamentului era de o cameră. La sfatul designerului, proprietara plănuise să creeze un spațiu – un studio, dar designerul a sugerat o opțiune mai interesantă. Astfel, pe 63 de metri pătrați se află un dormitor complet, un living, o zonă de bucătărie izolată, o baie, un hol și două dressinguri, dintre care unul conține o mașină de spălat.
Dispunerea este foarte funcțională. Un punct culminant al proiectului este holul cu un panou de oglinzi, care pune în valoare spațiul și stabilește conceptul de design.
Spațiul principal al apartamentului este camera de zi, unde, pe lângă canapea, există o zonă de luat masa. Baza acestui interior este un clasic american, cu o paletă neutră, decorarea laconică a pereților și tavanelor și linii minimaliste în designul mobilierului.
Bucătăria, mobilată în stil modern, este separată de camera de zi prin uși glisante elegante. Contrablatul și blatul de lucru din piatră reprezintă principalul element decorativ al acestei bucătării, ceea ce o face elegantă, dar discretă.
Renovarea a durat 10 luni, deoarece majoritatea pieselor de mobilier au fost realizate la comandă, conform schițelor designerului. Piesele de decor și de accent au fost alese cu grijă din colecțiile unor designeri americani.
{{ content }}
Paleta interioară este calmă, bazată pe o combinație de nuanțe sofisticate de gri și bej. Dar, datorită alamei, pietrei, suprafețelor placate și texturilor catifelate ale tapițeriei, interiorul arată foarte elegant.
Conceptul de design se bazează pe un amestec de linii moderne simple și clasice. Finisajele sunt reprezentate de obiecte de design contemporan luminos și sofisticat, cum ar fi lămpile de masă de pe noptiere.
În plus față de cele două dulapuri, apartamentul are multe alte spații de depozitare ascunse în spatele fronturilor minimaliste. De exemplu, dulapurile suplimentare sunt amplasate în zona dintre hol și dormitor.
La fel ca și restul apartamentului, baia a fost proiectată cu cea mai mare grijă. Zona de toaletă este separată de restul spațiului cu un perete despărțitor, creând o geometrie interesantă. În baie, nu a fost pierdut niciun centimetru pătrat – există chiar și un dulap de depozitare deasupra grupului sanitar.
Simetria este o tehnică care este adesea folosită în interioarele clasice, făcând spațiul mai eficient. În spațiul principal dreptunghiular al băii, designerul a creat simetrie prin intermediul dulapurilor de lângă oglindă, a lămpilor și a mânerelor inteligente de pe sertarele dulapului.
Două nuanțe contrastante de piatră, negru și lapte, au fost folosite pentru a decora pereții din baie.
Ți-a plăcut articolul? Îmi place