Vanzari: (021) 316-3168 | Livrari: 0738 647 722 | Montaje: 0738 851 716

Cum cureti mocheta de pete. Sfaturi intretinere mocheta

Instrucțiuni de întreținere mocheta

Mocheta este o pardoseala calda, confortabila și puternica. Intretinuta in mod corespunzator va avea ani de viață fără griji. Tipul de fir, culoarea și designul sunt importante atunci când alegeți mocheta potrivita. Pentru a menține aspectul mochetei si mai ales pentru a vă asigura satisfacția pentru anii următori, găsiți aici câteva informații despre curățenie și întreținere. 

Intreținerea mochetelor

1. păstrați murdăria în exterior

Cel mai mare dușman al tuturor tipurilor de pardoseli este nisipul. Un covor de intrare va va asigura că cea mai mare cantitate de murdărie și umiditate nu va fi introdusa în casă.

2. întreținerea regulată

Aspirația periodică și profundă, cel puțin o dată pe săptămână și, mai des, în zonele cu trafic intens, reprezintă o modalitate economică și eficientă de a îndepărta particulele de sol și de murdărie înainte de a fi înglobate în firele covorului sau mochetei.

3. întreținerea intermediară

Alături de aspirarea regulată, există diferite metode și agenți de curățare disponibile pe piata pentru a ajuta la menținerea aspectului mochetei din casa . Retailerul dvs. de mochete vă poate informa despre opțiunile potrivite pentru covorul dvs.

4. întreținerea periodică

Pentru a vă asigura o frumusețe și o viață durabilă a mochetei dvs. vă sfătuim să folosiți serviciile unui curățător profesionist la fiecare 1-3 ani, în funcție de traficul din locuinta sau incaperea unde este montata și de proximitatea la murdărirea adusa din exterior.

Curățarea mochetei

Dacă accidental apare o pată, timpul este esențial. 90% din toate petele și sunt îndepărtate ușor cu apă, cu condiția să acționați repede.

pentru a elimina o pată:

 1. curatati întotdeauna de la marginea exterioară spre centru pentru a împiedica răspândirea. Îndepărtați lichidele cu un prosop de hârtie sau o cârpă absorbantă; scoateți mizeria solida cu o lingură sau cu capătul unui cuțit. 
 2. luați o cârpă de bumbac ușoară, ; umeziti si stergeti
 3. puneți pânza pe pată și lăsați-o acolo (nu frecați!) 
 4. înlocuiți cârpa imediat ce este murdară și repetați până când pata dispare

Notă: nu frecați și nu folosiți un uscător de păr, deoarece acest lucru poate provoca daune permanente fibrei . Nu utilizați detergenti obisnuiti, clor, sau sare de uz casnic.

pentru pete mai dificile, sunt disponibili in comertul specializat de agenți de curățare speciali. Contactați distribuitorul dv de covoare pentru informații despre agentul de curățare corespunzător tipului de mocheta achizitionat.

   Epardoseli
   Compare items
   • Total (0)
   Comparatie
   0