Parchet laminat Egger Pro – pardoseli laminate de inalta calitate

Fiecare parchet laminat EGGER Pro este proiectată pentru a asigura durabilitate și utilizare universală. Gama largă de decoruri deosebite și raportul optim calitate-preț sunt motive întemeiate pentru a alege pardoselile noastre laminate de înaltă calitate.

Pardoselile noastre Egger Pro Comfort sunt perfect adecvate tuturor aplicațiilor din locuința dvs., dar și pentru utilizare comercială moderată (de exemplu, în camerele de hotel). Prin sistemul cu clic UNI fit! brevetat, vă garantăm un montaj sigur și stabil al pardoselii. Vă veți întreba fără îndoială cum puteți întreține pardoselile din plută. Nu vă îngrijorați, ne-am gândit deja la acest lucru. Pardoselile noastre Comfort au o suprafață ușor de întreținut, protejată chiar și împotriva radiațiilor UV puternice.

Avantajele parchetului laminat Egger Pro

În comparație cu alte modele de parchet laminat, pardoselile EGGER Pro sunt deosebit de silențioase și cu un nivel de izolare termică bun, creând astfel o ambianță confortabilă și primitoare, în care vă puteți simți bine. Datorită acestor proprietăți ale pardoselilor EGGER Pro sunt ideale pentru dormitoare, camera copiilor, precum și pentru camera de zi și sufragerie. Pardoselile noastre Pro sunt disponibile în multe decoruri, care se potrivesc bine cu diferite stiluri de amenajări. Fie că au aspect de lemn, piatră sau sunt neobișnuit de creative, nu există limite de imaginație în acest caz. Studiați dvs. înșivă decorurile noastre de înaltă calitate!

Bazați-vă pe experiența profesioniștilor și căutați culoarea potrivită în gama noastră profesională, colecția EGGER PRO pentru pardoseli Comfort. Dacă însă preferați să efectuați montajul parchetului laminat înșivă, atunci vom găsi cu siguranță un decor care se potrivește gustului dvs., în colecția de pardoseli EGGER HOME Comfort. Pardoselile EGGER HOME Comfort sunt ușor de montat de către client și veți avea o pardoseală atractivă pe o perioadă lungă de timp

Main Menu

amenajari interioare
Stop ! Nu pleca!
Trimite un mesaj cu ce produs cauti si noi iti raspundem cu cea mai buna oferta!