Covorul pvc omogen este un covor acoperitor de pardoseala pentru interior, ideal pentru spatiile cu trafic foarte intens precum spitale, scoli, hoteluri, birouri, magazine, coridoare, depozite, dormitoare. Acesta ofera posibilitatea de a crea pardoseli cu design captivant , disponibil si in alte formate constructive inovatoare cum ar fi antiderapant pentru uz in camere de dus.  Avantajul major al unei pardoseli pvc omogene este rezistenta. Un covor pvc omogen poate fi instalat in spatiile care inregistreaza un trafic intens.. Se numesc omogene deoarece aceste pardoseli sunt fabricate dintr-un singur strat. Acest lucru inseamna ca stratul de uzura reprezinta, de fapt, intreaga grosime a materialului (acelasi material in toata masa produsului). Covorul pvc omogen are o suprafata densa, este durabil si foarte rezistent la frecare sau la actiunea substantelor chimice. Poate avea proprietati antibacteriene si antifungice, impiedicand dezvoltarea bacteriilor.
Pardoselile pvc omogene sunt o solutie ideala pentru acoperirea pardoselilor din spitale sau institutiile de invatamant.

Categorii produse

amenajari interioare
Stop ! Nu pleca!
Trimite un mesaj cu ce produs cauti si noi iti raspundem cu cea mai buna oferta!
Set intretinere parchet lacuit
PRET PROMO - 12%
1 Spraymop + 1 Woodcleaner Bona
321.37 lei
365.19 lei
Pachetul Promo include un Spraymop Bona si un detergent Bona pentru parchet lacuit de 4 Litri. Atentie: *In limita stocului disponibil!
2018 (C) All rights reserved.