Tendințe de tapete în 2022

Tapetele sunt o tendință cheie pentru anul 2022, iar apetitul consumatorilor nu pare să se diminueze prea curând. Oricare ar fi gustul tău, există idei de tapete pentru toată lumea, de la tradiționalele florale și trompe l’oeil, la modele geometrice și tropicale contemporane sau motive animale și desene arhitecturale.

Progresul în ceea ce privește noile tehnici de imprimare și finisaje împinge în mod constant limitele, iar disponibilitatea de noi substraturi face ca acest lucru să fie și mai interesant.

TAPETE MURALE PANORAMICE

Tendințe de tapete în 2022
Tendințe de tapete în 2022

Cu o creștere de peste 300% în căutările pe Google în ultimul an, era și timpul ca tapetele murale panoramice să aibă momentul lor. Fie că aveți un perete mare în casă care își cere personalitatea sau un spațiu vast de birou care trebuie adus la viață, tapetele murale panoramice vor răspunde tuturor viselor dumneavoastră de declarații vii. Atmosferic și evocator, un tapet panoramic uimitor va transforma și va capta imaginația.

Există o mulțime de tapete care sunt concepute pentru a adăuga rapid o dimensiune suplimentară chiar și în spații mici. Un tapet mural panoramic nu doar că vă poate transporta într-un alt spațiu dar, alegând un design inspirat din natură, granițele dintre interior și exterior pot deveni aproape invizibile.

Tendințe de tapete în 2022
Tendințe de tapete în 2022

Pentru o schemă de tapet de dormitor relaxantă, apelează la imagini de evadare, precum un tapet pitoresc tropical care evocă amintirea țărmurilor îndepărtate. Completați aspectul alegând mobilierul, lenjeria de pat și pernele în culoarea ocru pământiu.

TAPETE FLORALE

Tendințe de tapete în 2022
Tendințe de tapete în 2022

Decorul floral pentru camere este o noutate pentru interioarele anului 2022 și poate fi adaptat pentru a se potrivi oricărui spațiu, fie că este vintage, retro sau contemporan. Aceste modele din noul sezon au ridicat mizele stilului și fac ușor să asortezi flori în decorul tău.

Începeți prin a vă gândi la culoare. Paleta pe care o alegeți vă va ghida deciziile atunci când vine vorba de alegerea modelelor florale și va acționa ca bază pentru a vă uni schema.

Tendințe de tapete în 2022
Tendințe de tapete în 2022

Atunci când lucrați imprimeuri florale în casa dumneavoastră, gândiți-vă la scara florilor din modele. Imprimeurile mari pot face ca încăperile mici să pară și mai mici, așa că rămâi la modele mai delicate pentru a crea o iluzie de spațiu.

TAPETE GEOMETRICE

Tendințe de tapete în 2022
Tendințe de tapete în 2022

Nevoia tot mai mare de a impune sisteme de ordine și control în toate aspectele vieții, de la tendințele de wellness la aplicațiile de dating, a dus la o creștere a popularității designului grafic și structurat.

Interioarele care fac referire la aranjamente geometrice elementare, reliefuri subtile și palete monocrome canalizează confortul găsit în modele și rutină.

Un mediu turbulent de neliniște politică și socială a dus la o dorință pentru modele care să reflecte valorile de autenticitate, umanitate și încredere.

Tendințe de tapete în 2022
Tendințe de tapete în 2022

În timpul unei perioade de incertitudine, nu este neobișnuit ca anumite elemente de nostalgie să se instaleze, deoarece căutăm în arhivă atunci când ne alegem următorul tapet.

CHINOISERIE

Chinoiserie este o altă tendință de tapet care a fost la modă și a revenit după mai mulți ani. Asociată din punct de vedere istoric cu marile conace de țară, această tehnică a fost modernizată și actualizată într-un mod nou și proaspăt.

Tendințe de tapete în 2022
Tendințe de tapete în 2022

Caracterizată de scene orientale fantastice și stilizate de flori și păsări, tendința Chinoiserie a cunoscut o creștere a popularității în ultimii ani, iar casele de tapet și de țesături de astăzi oferă o multitudine de modele decorative ornamentate pentru a aduce un factor de uimire în alegerile dvs. de design interior.

TENDINȚELE ANULUI 2022

Imaginile de fundal peisagistice și murale continuă să fie o tendință populară pentru 2022. De la flori și texturi picturale senine la panorame atmosferice, scenele și picturile murale vă pun pereții în centrul atenției și oferă o varietate de declarații extraordinare pentru pereții dvs.

Tapetul inspirat din arta plastică are un moment de mare succes, picturile murale de artă în mărime naturală dovedindu-se populare. Cu toate acestea, nu urmați orbește tendințele și, mai presus de toate, alegeți un stil doar dacă îl iubiți cu adevărat.

Pentru mai multe idei de amenajare găsiți AICI ultimele noastre recomandări.

Etichete:

      Epardoseli
      Logo