ANSAMBLU DE LOCUINTE VITAN RESIDENCE

Ansamblul de locuinte Vitan Residence este un proiect construit in Bucuresti, in vecinatatea Complexului MALL din Calea Vitan, langa statia de metrou Mihai Bravu si Splaiul Unirii, in aproprierea imobilelor Mihai Bravu Residence.

Amenajarea interioara a pardoselilor din apartamente a fost realizata in colaborare cu ePardoseli intr-un timp record pentru un asemenea proiect.

Produse comercializate: Parchet laminat Egger colectia Floorline – H2265, H2725, H3077, H2709 – 5800 mp,  Plinta si accesorii parchet

Servicii: Montaj parchet

CLADIRE DE BIROURI – GOLDEN BLITZ – BUCURESTI, ZONA RAZOARE

Imobilul este situat intr-o intersectie importanta si aglomerata a Bucurestiului care face legatura intre centrul orasului si doua cartiere mari bucurestene Drumul  Taberei si Militari.
Functiunea principala este cea de birouri, avand la parter o mica cafenea si un showroom. S-au folosit pentru amenjarea interioara si exterioara produse de calitate de la ePardoseli.

Produse comercializate: Travertin Roma – 1500 mp , Pardoseala tehnica – 1900 mp, Parchet Laminat Egger , Accesorii pardoseala tehnica

ANSAMBLU REZIDENTIAL – STR. DELEA VECHE, BUCURESTI

Ansamblu rezidential – Str. Delea Veche, Bucuresti, este un ansamblu de locuine modern cu apartamente de lux. Produsele si servicile oferite de compania noastra au fost pe masura asteptarilor. Lucrarile de amenajare au fost executate in conformitate cu cerintele dezvoltatorului, la final rezultand un ansamblu de locuinte elegante, destinate celor cu un simt dezvoltat al calitatii.

Produse comercializate: Ceramica Opoczno 500 mp gresie, 500 mp faianta , Parchet laminat Egger colectia Floorline, H2355 – 600 mp,  Accesorii Parchet,  Decking pentru terasa Werzalit – 100 mp

Servicii: Montaj parchet, ceramica, decking

ANSAMBLU REZIDENTIAL – PRELUNGIREA GHENCEA, BUCURESTI

Aceast ansamblu rezidential situat in zona de vest a capitalei a fost construit in anul 2012 iar in cardul amenajarii arhitectii au folosit produsele ePardoseli pentru amenajari interioare. Ansamblul rezidential  a aparut din dorinta de a trai viata de familie intr-un spatiu generos care garanteaza liniste si intimitate, un ansamblu rezidential pe care îl poti numi ”acasa”.

Produse comercializate: Parchet laminat Egger, colectia Floorline, – 500 mp,  Accesorii parchet

Servicii: Instalare parchet

ANSAMBLU REZIDENTIAL FLOAREA SOARELUI – SOS. PIPERA, BUCURESTI

Ansamblu rezidential Floarea Soarelui se afla pe o strada retrasa, linistita si ferita de zgomotul orasului, un proiect de vile deosebit cu apartamente ce ofera si multe facilitati, nu doar o locuinta. O varianta viabila pentru clientii cu venituri peste medie care isi doresc o locuinta noua si un mod de viata la un alt nivel. In acest proiect echipa ePardoseli a oferit produse pentru pardoseli din gama Egger si s-a ocupat de punerea in opera a acestora.

Produse comercializate: Parchet laminat Egger , colectia Floorline – H2352,  H2706, H2337, H2782, H2703, – 1720 mp, Accesorii parchet

Servicii de montaj

CENTRU DE EVENIMENTE – CLUB – SOS. ORHIDEELOR, BUCURESTI

Amplasat in Sos. Orhideelor, in Bucuresti, acest centru de evenimente, se doreste ansamblu in care rafinamentul, eleganta si functionalitatea sa poata asigura succesul oricarui tip de eveniment. ePardoseli si-a adus aportul prin calitatea atat a produselor oferite cat si a serviciilor exceptionale de montaj ale acestora.

Produse comercializate: Mocheta Radici Nexus- 1300 mp, Mocheta Radici Glamour – 100 mp, Underay mocheta Firm Step – 1300 mp,  Parchet Parador Nuc Natural Block Fine Classic – 850 mp , Accesorii parchet, Ceramica My Way Paradyz – 600 mp, Parchet Laminat Egger Stejar Northland Miele

Servicii: Montaj mocheta, montaj, parchet, montaj ceramica

GRADINITA PRIVATA – STR. AMZEI, BUCURESTI

Amenajarea acestei gradinite a cuprins salile de curs si de joaca, precum si baile. S-au folosit culori vesele, pentru decorarea peretilor, cat si materiale profesionale pentru amenajarea bailor. Ne-am straduit sa oferim copiilor, mediul educational de cea mai buna calitate  in care sa se poata dezvota si petrece timpul cat mai placut.

Produse oferite de ePardoseli: Ceramica Opoczno – 400 mp, tapet Pichard&Siebert

Servicii: Instalare tapet

ANSAMBLU REZIDENTIAL – ADORA URBAN VILLAGE, BRAGADIRU

Adora Urban Village, dezvoltat de compania Tagor, reprezinta cea mai mare investitie privata pentru comunitatea din zona Bragadiru, din ultimii ani, datorita infrastructurii create: drum de acces si utilitati la standarde urbane, precum si prin transformarea cartierului intr-o viitoare comunitate in expansiune. Ne-am adus aportul la amenajarea acestui ansamblu cu produsele de inalta calitate, si serviciile de instalare a acestora.

Produse comercializate: Parchet laminat Egger, colectia Floorline: H2707– 3453 mp Accesorii parchet

Servicii: Instalare parchet

ANSAMBLU DE LOCUINTE DREAM RESIDENCE, RAHOVA

Dream Residence 2 este un ansamblu ce vine sa continue proiectul imobiliar al societatii Home Store Investment  inceput cu Dream Residence 1 in 2012 ,proiect imobiliar ce urmareste sa ofere pietei din Bucuresti apartamente care sa raspunda tuturor nevoilor locative – cu 1,2 sau 3 camere – spatii generoase si o compartimentare care tine cont de realizarea unui confort optim al locatarilor. Produsele oferite de ePardoseli pentru amenajarea interioarelor se remarca prin grija fata de detalii si calitatea superioara astfel ca raportul pret – calitate sa fie unul excelent.

Produse comercializate: Parchet laminat Egger, colectia Floorline – H2706H2265H2530, H2355, H2752,H2497 – 2720 mp,  Accesorii Parchet

SEDIU DE BIROURI – CENTRUL EST EUROPEAN DE CERCETARE APLICATIVA INTEGRATA – OTOPENI

Sediul Centrului Est European de Cercetare Aplicativa Integrata este o cladire impozanta a carei receptie uimeste inca de la inceput prin impactul puternic, plin de semnificatie si design. Proiectul este valoros si a reusit sa fie ales datorita semnificatiei pe care o transmite,dincolo de valentele designului minimalist propus, reprezentand cu adevarat emblema sediului unui Centru European de Cercetare. Amenajarea este realizata cu marmura verde India, Mocheta Vorwerk, Accesorii mocheta, toate ofereite de ePardoseli.

Produse comercializate: marmura verde India, Mocheta Vorwerk dale 500 mp, Mocheta Vorwerk rola 1300 mp

Servicii: Instalare mocheta, instalare marmura

CENTRU DE CULT – BISERICA BUCUR, STR. RADU VODA, BUCURESTI

Biserica Bucur este o biserica din Bucuresti, a functionat inainte ca paraclis al manastirii Radu Voda. Biserica, clasata ca monument istoric an grupa A, nu are o datare exacta pana in prezent. Unii cercetatori vorbesc de o constructie intr-un stil specific secolului XVIII, alţii, conform legendei, considera ca biserica este ctitoria ciobanului Bucur, de numele acestuia fiind legata si etimologia numelui Bucuresti. ePardoseli a venit in sprijinul acestui lacas de cult ajutand la amenajarea interiorului cu mocheta Balta si selvicii de instalare a acesteia.

Produse comercializate: Mocheta Balta Bach -80 mp

Servicii: Instalare mocheta

ANSAMBLU REZIDENTIAL – NORTH LANE – BANEASA

Ansamblu rezidential – North Lane – Baneasa va ofera posibilitatea de a locui intr-o zona linistita, dar totusi aproape de centrul modern al capitalei. Infrastructura este complet noua (canalizare, alimentare cu apa, retea gaze, retea telecomunicatii, iluminat stradal etc.), finisajele interioare executate cu produsele de la ePardoseli au fost personalize dintr-o gama variata de solutii moderne, iar facilitatile oferite completeaza imaginea locuintei ideale.

Produse comercializate: Parchet stratificat Barlinek-500 mp, Accesorii parchet, Ceramica – 200 mp

Servicii: Montaj parchet

ANSAMBLU REZIDENTIAL, COM. CHIAJNA

Zona este una linistita, ferita de zgomotul si poluarea orasului, cu acces facil catre arterele principale. Proiectul se remarca prin conectare la utilitati, dispune de un drum de acces nou, si, cel mai important, toate materialele pentru amenajari interioare si serviciile de instalare si amenajare furnizate de ePardoseli sunt la standarde internationale.

Produse comercializate: Parchet stratificat Barlinek-500 mp,  Accesorii parchet

Servicii: Instalare parchet

ANSAMBLU REZIDENTIAL – ROVERE EXCLUSIVE CONCEPT – SOS. PIPERA, BANEASA

Ansamblul rezidential Rovere Exclusive Concept se defineste prin echilibrul intre lux si confort. Stilul ansamblului rezidential ROVERE transpare din interiorul personalizat al fiecarui apartament pus in balanta cu arhitectura exterioara, efectul obtinut este spectaculos si unic. Cand iti doresti un lucru cu adevarat, il ai, pur si simplu. Iar acum ai unul cu stil care te defineste si vorbeste despre tine. la acest design unic si-a adus aportul si echipa ePardoseli prin produsele furnizate.

Produse comercializate: Decking Werzalit, Paseo tiles – 300 mp

IMOBIL BIROURI – CLASA A STR. PUTUL LUI ZAMFIR BUCURESTI

Imobil BIROURI – clasa A DOROBANTI – Bucuresti,din strada Putul lui Zamfir nr 5, sector 1, se recomanda de la sine printr-o serie de caracteristici speciale: locatie excelenta ,mediu performant de afaceri, birouri “openspace”, supraveghere video, finisaje si dotari de cea mai buna calitate. Pentru amenajarea pardoselilor, ePardoseli a furnizat parchet Egger, din gama Florline, un parchet calitativ, rezistent la trafic si zgarieturi.

Produse comercializate: Parchet laminat Egger, colectia Floorline -1200 mp

ALBA IULIA RESIDENCE – BUCURESTI

Alba Iulia Residence este situat la doar 200 m de Piata Alba Iulia, pe Calea Dudesti, la doar 100m de Vitan Mall. Stim ca iti place să fii aproape de tot ceea ce conteaza in oraşul tau. In Alba Iulia Residence eşti in centrul orasului la doi pasi de Piata Unirii si Parcul Tineretului. Imobilul va dispune de un numar de 35 de apartamente, garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere. Finisajele interioare si produsele pentru pardoseli oferite de ePardoseli sunt din import, de cea mai buna calitate.

Produse comercializate: Parchet Laminat Egger, gama Floorline, H2726, H2530, H2355, H2727 – 2000 mp

PARIS BALLROOM – MILITARI RESIDENCE, BUCURESTI

Cu o capacitate de pana la 600 de persoane, aflat in inima zonei rezidentiale Militari Residence din Bucuresti, salonul de evenimente Paris Ballroom, este un impozant punct de referinta atunci cand organizarea unui eveniment important se doreste a fi la cel mai inalt nivel de eleganta. Anul acesta, Paris Ballroom a beneficiat de o schimbare totala de “look”, iar ePardoseli a fost si aici unul dintre furnizorii cei mai importanti, oferind mocheta luxoasa de trafic intens – cu un design creat special pentru aceasta locatie – impreuna cu seviciile de montaj aferente. Astfel, ePardoseli a produs, livrat si instalat in numai 10 zile din momentul lansarii comenzii, cantitatea de 1.740 mp de mocheta personalizata, 100% PA, clasa de trafic 33 (comercial ridicat) si clasa de rezistenta la foc Bfl. In plus, aceasta mocheta a beneficiat si de un “secondary backing” din material geotextil, de 350 gr/mp, pentru a oferi un plus de confort pe langa caracteristicile tehnice ireprosabile. Noile imagini cu interiorul Paris Ballroom vor fi afisate imediat ce vor fi disponibile.