Vanzari: (021) 316-3168 | Livrari: 0738 647 722 | Montaje: 0723 145 906

Perete de cărămidă în dormitorul tău: 5 idei decorative

Dacă te gândești să-ți redecorezi dormitorul și vrei să incluzi un perete de cărămidă, continuă să citești! În acest articol, vă vom prezenta cinci idei decorative care vă vor fi foarte utile. Cărămida este un material care este în tendințe și care arată elegant și stilat, așa că nu vă fie teamă să o expuneți și să vedeți cât de bine arată.

Odată ce termini decorarea completă, te vei bucura de un dormitor diferit și plin de personalitate. Fără îndoială, vei îndrăgi atât de mult acest stil încât vei dori să îl reproduci și în alte spații, cum ar fi livingul și chiar baia!

Dormitorul tău cu cărămidă aparentă: perete de focalizare

Deși utilizarea cărămizii aparente este una dintre caracteristicile unui stil industrial sau rustic, dormitorul tău va fi primitor și confortabil cu un perete din acest material. În funcție de toate celelalte elemente, va adăuga o notă de modernitate și o eleganță unică.

B84eb22c164b3380973c2f10dd4945c7 perete de cărămidă în dormitorul tău: 5 idei decorative
Perete de cărămidă în dormitorul tău: 5 idei decorative 9

Cărămida expusă este fabricată cu intenția de a fi neacoperită și poate fi folosită atât în interior, cât și în exterior, având două mari avantaje. Primul este că sunt disponibile în diferite calibre, astfel încât puteți alege dimensiunea care se potrivește cel mai bine dormitorului dumneavoastră. Cel de-al doilea are de-a face cu versatilitatea, atunci când doriți să faceți o nouă schimbare, o puteți vopsi sau acoperi.

Pereți albi cu cărămidă

Dacă nu ești sigur de expunerea cărămizii de pe fiecare dintre pereții dormitorului tău, lasă-te purtat de minimalism. Alegeți un singur perete pentru a expune cărămida și lăsați-i pe ceilalți vopsiți în alb.

Version 1920 fit 48973 spalnya 0010000 post perete de cărămidă în dormitorul tău: 5 idei decorative
Perete de cărămidă în dormitorul tău: 5 idei decorative 10

În acest fel, veți obține un echilibru între o notă contemporană și una rustică, dar totul va fi exact pe măsură. Rezultatul va fi un dormitor modern, elegant și luminos. Nu uita că albul este un ton care reflectă lumina și, de asemenea, face ca spațiul să pară mai mare decât este în realitate.

Cărămidă și lemn natural

Una dintre cele mai frumoase combinații este un perete de cărămidă cu accesorii din lemn. Asemănarea culorilor și diferențele de texturi acaparează toată atenția. Opțiunile pentru combinarea acestor materiale includ:

 • Lasă un singur perete de cărămidă ca punct central, iar ceilalți pereți în alb, contrastând cu lemnul prin mobilierul tău, cum ar fi dulapul și noptierele. Este cea mai simplă opțiune și necesită mai puțină muncă.
 • Acum, în funcție de cât de multă renovare sunteți dispus să faceți, o altă opțiune este să instalați grinzi de lemn pe tavane și rame de lemn pentru ferestre.
Citește și
Gresia porțelanată marmorată avantaje, sfaturi pentru alegere și fotografii
9563e40f4d8193d849ebdf5883ceda62 perete de cărămidă în dormitorul tău: 5 idei decorative
Perete de cărămidă în dormitorul tău: 5 idei decorative 11

Șemineu din cărămidă în dormitor

Dacă sunteți suficient de norocos să aveți un dormitor mare și propriul șemineu, nu ratați placarea cu cărămidă. Acest element va deveni punctul focal și va adăuga o notă de căldură și stil dormitorului tău.

Bedroom fireplace insert perete de cărămidă în dormitorul tău: 5 idei decorative
Perete de cărămidă în dormitorul tău: 5 idei decorative 12

Contrastează maroul cărămizilor cu pereții albi sau albaștri. Dacă vă plac, nu uitați să adăugați și obiecte decorative din lemn.

Cărămida din spatele rafturilor

Aceasta este ultima dintre ideile noastre decorative pentru pereții din dormitor și cea care, fără îndoială, vă va încânta cel mai mult. În plus, este o idee de luat în considerare dacă peretele tău de cărămidă nu este ceea ce te așteptai și nu vrei să-l scoți complet în evidență. Vorbim despre un perete de cărămidă aparentă în spatele rafturilor tale.

3d4f90cb8eac7bfca94d05225a66703a perete de cărămidă în dormitorul tău: 5 idei decorative
Perete de cărămidă în dormitorul tău: 5 idei decorative 13

Bineînțeles, trebuie să aveți în vedere că raftul pe care îl folosiți trebuie să fie ușor și să permită cărămizii să se vadă prin compartimente. De asemenea, puteți folosi rafturi în stil bibliotecă sau chiar să plasați acolo un dulap deschis. Ține minte doar că ambele opțiuni vor funcționa cel mai bine dacă au linii fine.

Piața oferă diferite opțiuni pentru a obține finisaje la fel de frumoase ca și cărămida, fără a fi nevoie de construcții. Două dintre aceste opțiuni sunt panourile decorative, care sunt foarte ușor de instalat, și cărămida aparentă și gresia klinker.

Sper că v-au plăcut aceste idei. Pentru mai multe sfaturi de amenajare interioară găsiți AICI alte articole cu recomandările noastre.

Etichete:

   Epardoseli
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Comparatie
   Shopping cart