Ai la dispozitie metode diferite prin care sa achiti produsele dorite!

Plata prin virament bancar (ordin de plata)

Dupa ce ai ales produsul/produsele dorite si ai parcurs toti pasii necesari pentru finalizarea comenzii, alege modalitatea de plata: „Virament bancar (ordin de plata)”. La sfarsitul procesului de comanda vom trimite o factura proforma care va contine datele solicitantului (nume, prenume, adresa se livrare, numar de telefon etc.), produsele comandate si datele necesare pentru efectuarea viramentului bancar. Produsele solicitate vor fi livrate, la adresa precizata in comanda, doar in urma efectuarii platii si confirmarii acesteia prin trimiterea copiei OP-ului sau foii de varsamant prin email la oferta@epardoseli.ro sau prin fax la numarul +4021.316.316.8

Plata folosind cardul in showroom-ul nostru

La ridicarea produselor de la sediul ePardoseli, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent. In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card si cu cea de pe actul de identitate.

Plata online cu cardul

La plasarea comenzii online, poti alege plata cu card bancar emis sub sigla Visa si/sau MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul procesatorului de plati online LibraPay, de la Libra Internet Banking. Avantajele acestei modalitati de plata sunt: decontare rapida (a doua zi), sistem antifrauda bancar in timp real, fara comision pentru platitor, etc.

Plata in numerar la livrarea produselor

Dupa ce ai ales produsele dorite si ai parcurs toti pasii necesari pentru crearea contului, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata: “Numerar cu plata la livrare”. Produsele vor fi livrate la adresa precizata urmand ca plata sa se faca la curier cu numerar. Atentie: din cauza faptului ca anumite produse sunt foarte voluminoase si trebuiesc transportate in regim paletat cu firme de tip cargo, acestea neavand servicii de incasare la livrare, suntem nevoiti ca pentru acest tip de produse sa nu putem acorda serviciul de plata cu numerar la livrare. Aceste pot fi achizitionate cu plata prin OP sau cu plata cu cardul in showroom.

Main Menu

amenajari interioare
Stop ! Nu pleca!
Trimite un mesaj cu ce produs cauti si noi iti raspundem cu cea mai buna oferta!