Vanzari: (021) 316-3168 | Livrari: 0738 647 722 | Montaje: 0723 145 906
Top Vanzari

Idei de pardoseli pentru bucătărie | Cele mai bune 12 tendințe ale anului

best kitchen flooring ideas 2019

Sunteți în căutarea unei noi pardoseli pentru bucătărie care să vă inspire și să îmbunătățească una dintre cele mai des folosite spații? Pentru a vă pune pe drumul cel bun cu cele mai bune opțiuni de pardoseli pentru bucătărie, am apelat la experții noștri în renovare pentru a afla părerea lor despre cele mai bune idei de pardoseli pentru bucătărie din 2021.

Sustenabilitatea, tonurile calde și materialele naturale vor face cu siguranță o declarație pe tot parcursul anului și dincolo de acesta, precum și o revenire șic la stilul ușor inspirat din anii ’70, de inspirație retro, de care nu ne mai săturăm.

BAMBUS

bamboo Kitchen Flooring ideas 2019

Durabil, dar foarte șic, parchetul din bambus reprezintă o alternativă ecologică la opțiunile de pardoseli sintetice și pline de chimicale pentru bucătărie. Ceea ce este și mai bine este faptul că bambusul crește într-un ritm mai rapid decât alții, ceea ce permite ca acesta să fie folosit pentru a produce podele fără a afecta mediul înconjurător într-un mod drastic.

Fiind un material natural, este cald sub picioare și are și o culoare caldă, cu o granulație frumoasă. Mai ales în condițiile în care nuanțele organice și materialele naturale sunt la modă în acest moment, ceea ce face ca parchetul de bambus pentru bucătărie să fie alegerea perfectă pentru cei care caută ceva care să dureze o viață întreagă fără a afecta mediul înconjurător.

Bambusul este impresionant de rezistent, ceea ce îl face un material excelent pentru pardoseala de bucătărie, deoarece poate rezista la utilizarea și abuzul de zi cu zi la care este supusă o podea de bucătărie.

Pro: Opțiunile de pardoseli din bambus sunt ieftine și ușor de procurat și are un aspect curat și contemporan. În plus, este ușor de curățat.

Contra: În timp ce bambusul reprezintă o cale ieftină de a obține o pardoseală frumoasă pentru bucătărie, suprafața sa moale îl face susceptibil la zgârieturi și zgârieturi și tinde să absoarbă apa. Iar dacă sunteți în căutarea unei anumite nuanțe sau finisaje, opțiunile de culoare sunt limitate la doar câteva opțiuni.

BETON

concrete Kitchen Flooring ideas 2019

Contemporană și complet durabilă, pardoseala din beton pentru bucătărie va rezista cu ușurință la cel mai mare trafic și activitate, fiind perfectă dacă aveți nevoie de idei de pardoseli pentru o bucătărie aglomerată. De asemenea, este flexibil; betonul poate fi vopsit, lustruit și ceruit pentru a vă oferi diferite finisaje, în funcție de preferințele dvs. și de stilul bucătăriei dvs.

Puteți folosi pardoseala din beton pentru a da bucătăriei dvs. un sentiment incisiv și industrial, sau îl puteți amesteca cu niște culori calde și moi, pentru a modifica senzația sa pentru un efect mai reconfortant. Nuanțele de gri natural ale betonului vor arăta excelent în combinație cu tonuri pământii, tonuri de fard, pasteluri și neutre deopotrivă, în plus, arată excelent atunci când este asociat cu stilurile de design scandinav și Hygge, pe care le vedem din ce în ce mai mult pe măsură ce ne îndreptăm spre 2022.

Pro: Deoarece o bucătărie este adesea una dintre cele mai intens circulate încăperi din orice casă, podeaua din beton este ușor de curățat și de întreținut și, bineînțeles, este ultra-rezistentă. Și mai bun este faptul că experții în pardoseli au început în sfârșit să exploreze jocurile de culori cu betonul pentru o abordare mai personalizată. Iar pardoselile de bucătărie realizate din beton sunt mai ușor de încălzit.

Contra: În momentul în care auziți „pardoseli de bucătărie din beton”, cel mai probabil vă gândiți la suprafețe dure și reci, ceea ce, din păcate, este destul de adevărat, deoarece orice fricțiune împerecheată cu betonul are toate șansele să se termine cu fracturi și răniri. Iar atunci când nu este sigilat corespunzător, umiditatea și mucegaiul pot fi o problemă uriașă când vine vorba de pardoseala din beton. Și, după cum vă puteți imagina, fisurile sunt aproape inevitabile pe măsură ce fundația unei case se deplasează în timp.

PLUTA

Materialele din plută reprezintă o opțiune unică de pardoseală pentru bucătărie, deoarece se mândrește cu o textură complet diferită de orice alt material de pardoseală pentru bucătărie atât de ușor de găsit. Este moale sub tălpi și este un izolator termic și o barieră fonică excelentă, ceea ce îl face o alegere excelentă dacă locuiți într-un apartament și sunteți conștient de faptul că faceți zgomot pentru vecinii de dedesubt.

Este, de asemenea, mai prietenos cu planeta decât materialele artificiale, cum ar fi vinilul, astfel încât, dacă creați un spațiu care este conștient de mediul înconjurător, pluta este un material de pardoseală pentru bucătărie accesibil și cu un impact mai mic. Este, de asemenea, surprinzător de durabilă și este și antimicrobiană. În plus, tonurile calde și naturale ale plutei sunt în concordanță cu schemele de culori pământii care sunt la modă în acest moment.

Pro: Cu senzația sa moale, pluta este un material excelent pentru zonele în care veți sta mult timp, este hiperalergenică și are proprietăți antimicrobiene. De asemenea, este ușor de instalat și de întreținut și, bineînțeles, este ecologică.

Contra: Datorită densității sale ușoare, pluta este ușor de deteriorat și de pătat și este predispusă la decolorare în timp.

LAMINAT ALB

white laminate Kitchen Flooring ideas 2019

Pentru o atmosferă curată și de litoral, laminatul alb este alegerea perfectă. Un parchet laminat alb cu efect de lemn este o alegere excelentă dacă aveți o bucătărie mai închisă la culoare și aveți nevoie să iluminați spațiul și să îl faceți să pară instantaneu mai mare. Efectul de lemn permite ca laminatul să aibă o culoare deschisă, dar fără a avea un aspect prea rece.

Parchetul laminat alb pentru bucătărie va arăta, de asemenea, foarte bine atunci când este asociat cu tonurile fardate și pământii pe care le vedem foarte des, ceea ce îl face un concurent puternic pe lista celor mai bune idei de pardoseli pentru bucătărie 2022. De asemenea, va arăta minunat alături de stilul de design scandinav veșnic popular pe care îl vedem din ce în ce mai mult datorită albastrilor și griurilor sale calde care prind viață cu podeaua albă.

Pro: Parchetul laminat este ieftin atât la cumpărare, cât și la instalare, și îmbătrânește cu o patină frumoasă, purtată de timp. Este, de asemenea, destul de durabil și rezistent la apă.

Contra: Singurul dezavantaj al pardoselii laminate pentru bucătărie poate fi faptul că este dificil de reparat atunci când se lucrează cu o placă mare în comparație cu opțiunile mai mici de gresie.

LAMINAT GRI

gray laminate Kitchen Flooring ideas 2019

Griul a căzut oarecum în dizgrație în ceea ce privește culorile pentru mobilier și pereți, dar este încă o alegere excelentă pentru podeaua bucătăriei. Este o culoare foarte flexibilă, ceea ce înseamnă că va rezista testului timpului, schimbărilor de faianță și revopsirilor.

Lemnul este foarte popular în acest moment, așa că un laminat cu efect de lemn este o modalitate excelentă de a emana acest lucru. De acord, nu are patina naturală a parchetului din lemn masiv, dar este o opțiune bună dacă aveți un buget limitat.

Pro: Ieftin de cumpărat și de instalat, parchetul laminat gri pentru bucătărie va funcționa, de asemenea, pentru a ascunde cu ușurință petele de suprafață de la utilizarea zilnică, deoarece parchetul alb nu va face decât să evidențieze fiecare imperfecțiune.

Contra: Atunci când nu se lucrează cu plăci individuale mici, repararea pardoselii laminate poate fi o procedură și dramatică și costisitoare.

  • Produs
  • Specificație
  • Photos
Model parchet laminat Stejar Crossville gri este un dercor creativ de parchet industrial, cu un joc vioi de culori cu nuanțe de gri. Pardoseala …
Adaugă pentru a compara
Clasa Trafic

Colectie

Culoare

Dimensiuni

Format Lamela

Grosime

Dimensions
Weight 7 kg

PODELE DE CAUCIUC

rubber Kitchen Flooring ideas 2019

Atunci când clienții noștri se gândesc la podelele de cauciuc pentru bucătărie, de obicei le asimilează cu senzația de sală de gimnastică, însă este mai mult decât atât. Nu este ca să poți sări în jurul camerei; este similară în multe privințe cu podeaua din plută, dar este disponibilă în mult mai multe culori și texturi, permițându-vă să o potriviți cu schema de culori a bucătăriei dvs.

Este durabilă și antiderapantă, iar pentru a fi mai prietenoasă cu mediul înconjurător, puteți alege podele din cauciuc reciclat. De asemenea, este ușor de curățat – așa că, dacă bucătăria dvs. este predispusă la vărsări (sau pur și simplu sunteți un bucătar dezordonat), aceasta ar putea fi una dintre cele mai bune pardoseli pentru o bucătărie, pentru dvs.

Pro: Podelele de bucătărie din cauciuc sunt ușor de procurat, incredibil de durabile și, cel mai bun dintre toate, sunt moi sub picioare pentru un plus de confort. De asemenea, sunt rezistente la apă, ieftine și ușor de reciclat.

Contra: Modelele atractive de pardoseli din cauciuc pot fi scumpe, pot fi alunecoase atunci când sunt ude și pot absorbi petele de la uzura zilnică.

PIATRA NATURALĂ

Ar trebui să fie de la sine înțeles că materialele naturale sunt întotdeauna în tendințe, iar în ceea ce privește podelele de bucătărie, nu există ceva mai natural decât piatra. Poate fi rece sub tălpi, așa că ar fi bine să investiți în niște covoare plasate strategic pentru a vă feri de frigul de la degetele de la picioare, mai ales sub masă (încă una de adăugat la lista de idei de pardoseli pentru bucătărie 2022).

Piatra naturală este întotdeauna unică și poate avea variații izbitoare în ceea ce privește modelul și culoarea. Este pământie și are un ton cald de bază, ceea ce o face o alternativă excelentă la gresia sintetică pentru bucătărie.

Pro: Pardoselile din piatră naturală sunt frumoase și arată foarte bine atunci când sunt asociate cu aproape orice stil de design, de la rustic la contemporan. De asemenea, sunt destul de durabile și nu sunt la fel de alunecoase ca alte opțiuni de pardoseli pentru bucătărie – ceea ce le face un material inteligent pentru casa cu copii.

Contra: Unele opțiuni de pardoseli din piatră pot fi scumpe și predispuse să fie fragile și poroase.

COVOR PVC

bright laminate Kitchen Flooring ideas 2019

Dacă lemnul și podeaua de bucătărie din piatră nu sunt pentru dumneavoastră și gresia de bucătărie nu vă place, atunci ce ziceți de ceva mai îndrăzneț și mai colorat, și mai accesibil? Puteți să vă mențineți bucătăria în tendințe alegând vinilul de culoarea potrivită pentru a se potrivi schemei dvs. de culori.

Tonurile blush, tonurile pământii și tonurile pastelate atenuate devin din ce în ce mai populare, iar aceste aspecte le puteți obține cu ajutorul vinilului rezistent la apă.

Pro: Posibilitățile de culoare sunt nelimitate, ceea ce îl face opțiunea supremă atunci când luați în considerare podelele personalizate pentru bucătărie. Podelele de vinil pentru bucătărie sunt, de asemenea, serios rezistente la umiditate, sunt ieftine și sunt ușor de instalat și întreținut.

Contra: Podelele din vinil se pot decolora în timp, sunt predispuse la deteriorări atunci când găzduiesc obiecte grele și nu sunt biodegradabile.

LEMN MASIV DE CULOARE ÎNCHISĂ

dark wood Kitchen Flooring ideas 2019

Lemnul masiv de culoare închisă este întotdeauna la modă, iar lemnul masiv a fost întotdeauna o alegere inteligentă atunci când vine vorba de idei de podele pentru bucătărie. Fiecare bucată de parchet din lemn este unică, ceea ce înseamnă că veți avea o podea de bucătărie pe care nimeni altcineva din lume nu o are. Este rezistent și de lungă durată și va rezista testului timpului (atâta timp cât aveți grijă de el în mod corespunzător), ceea ce îl face una dintre cele mai bune opțiuni de pardoseală pentru bucătării.

Lemnul poate fi destul de scump, dar merită pentru a obține un aspect luxos și cald pe care nu reușește niciodată să îl ofere. Dacă sunteți inspirat de modelele din anii ’70 de inspirație retro, atunci parchetul de bucătărie din lemn închis vă va ajuta să obțineți cu ușurință aspectul epocii.

Pro: Parchetul de bucătărie din lemn masiv reprezintă o opțiune mai atemporală decât gresia de bucătărie și este mult mai ușor de recondiționat.

Contra: În timp, podelele de bucătărie din lemn masiv vor prezenta uzură în zonele cu trafic intens.

PARCHET HERRINGBONE

classic Kitchen Flooring ideas 2019

Parchetul clasic de bucătărie cu model herringbone este la modă, și pentru multe motive întemeiate. Este așezat într-un model geometric, iar geometria oferă întotdeauna un aspect elegant și consistent. Podelele cu model conferă, de asemenea, un joc vizual interesant în bucătăria dvs. și adaugă o profunzime de textură pe care nu o obțineți cu materialele standard pentru podele.

Puteți folosi gresie de bucătărie sau lemn pentru a crea un model în formă de herringbone, amestecând și potrivind tonurile de pardoseală pentru a crea un model cu totul unic. Gresia de bucătărie este o opțiune excelentă dacă doriți să amestecați și să asortați culorile și să fiți îndrăzneț cu propriul design de gresie de bucătărie.

Pro: O podea în formă de herringbone frumos instalată poate adăuga valoare casei dvs. și este durabilă și de lungă durată.

Contra: La fel ca orice material din lemn, se poate decolora și prezenta uzură în timp și necesită întreținere frecventă.

PLĂCI HEXAGONALE

hexagonal Kitchen Flooring ideas 2019

Știi deja cât de populare vor fi modelele geometrice în 2021, iar acest lucru nu face excepție atunci când vine vorba de pardoseli. Plăcile hexagonale au fost una dintre tendințele noastre preferate din 2019 și abia așteptăm să le luăm cu noi în 2022.

Contrastați gresia albă pentru bucătărie cu chiturile de culoare închisă sau amestecați și potriviți culorile pentru a crea un model interesant. Ce-ar fi să alegeți o paletă pastel pentru gresia de bucătărie? Aceasta va arăta grozav cu o bucătărie gri și altfel stilată simplu.

Pro: Pardoseala de bucătărie modernă se mândrește cu opțiuni infinite de design și culoare, este durabilă, rezistentă la apă și pete și este ușor de întreținut.

Contra: Podelele din gresie pot fi reci și dure la mers și pot fi costisitoare pentru a fi instalate în mod profesionist.

DALE CU PĂTRĂȚELE

Plăcile de bucătărie în carouri pot părea ca și cum ar fi o întoarcere la podelele populare din trecut, dar nu este nimic în neregulă cu standardele atemporale de design interior. Bucătăriile de inspirație retro sunt la modă și cât de retro poți fi mai mult decât gresia în carouri?

Acestea reprezintă o alternativă mai interesantă din punct de vedere vizual decât opțiunile tradiționale de pardoseală din lemn pentru bucătărie și puteți mări stilul retro cu dulapuri de bucătărie Mid-Century Modern în stilul anilor ’70 și cu unele dintre acele culori și modele clasice ale anilor ’70 pe care le adorăm în acest moment.

Pro: Stil atemporal, accesibil și ușor de întreținut.

Contra: Ai putea foarte bine să riști să te obosești ușor de aspectul său grafic.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Epardoseli
Logo
Compare items
  • Total (0)
Comparatie
Shopping cart