Orice comanda plasata pe ePardoseli.ro beneficiaza de transport pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasa. Produsul dumneavoastra va intra in procesul de livrare, imediat dupa confirmarea comenzii.

[ult_buttons btn_title=”LIVRARE GRATUITA IN BUCURESTI – RAPID IN MAXIM 48 ORE ORIUNDE IN TARA!” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-large” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#ff9900″ icon=”Defaults-truck” icon_size=”18″ icon_color=”#ffffff” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_font_size=”desktop:18px;” btn_line_height=”desktop:20px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1507192512982{padding-left: 0px !important;}” el_class=”normal-pointer”]

Durata Livrarii

Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate, interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile) si distanta pana la adresa de destinatie. Toate aceste aspecte vor fi aduse la cunostinta de catre reprezentantii nostri in timp util cumparatorului.

Modalitati de livrare

ePardoseli.ro efectueaza livrarile prin intermediul societatilor de Curierat Rapid, dar si prin resurse proprii atunci cand este necesar. La primirea produselor, va rugam verificati integritatea lor, precum si disponibilitatea facturii fiscale si a chitantei aferente acesteia. Fara exceptie, aceste documente va sunt inmanate odata cu primirea produselor.

Costuri de livrare

Factura emisa va contine taxa de transport mentionata separat fata de valoarea produselor. Aceste costuri nu se aplica in cazul in care clientul decide preluarea produselor de la sediul nostru. Pentru comenzi in valoare de minim 1.500 lei cu TVA, transportul este gratuit pentru Bucuresti si Ilfov. Livrarea produselor se face pana la adresa specificata in comanda. Pentru manipularea produselor (descrcare si ridicare pe etaj, se percepe un tarif unic de 120 lei cu TVA).

Conditii speciale

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari ePardoseli.ro, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

Transport