Vanzari: (021) 316-3168 | Livrari: 0738 647 722 | Montaje: 0738 851 716

De ce sa alegi mocheta pentru pardoseala ta?

De ce sa alegi mocheta pentru dormitor sau living? O intrebare cu raspuns simplu!

Mocheta este un podea extrem de confortabila. Există mocheta adecvata atat pentru fiecare cameră din casă sau pentru birou. Gasim atat mocheta pufoasa si satinate la mochete de lux pentru camera de zi sau camera de hotel, mocheta practice pentru hol și scări etc.

Există multe motive pentru a alege mocheta…

Mocheta îmbunătățește climatul interior

Pe langa perdele si draperii, mocheta îmbunătățește climatul interior, deoarece reține particulele de praf din aer. Mocheta captează particulele și le păstrează prinse în fibre până la următoarea curățare prin vid. Prin urmare, o alergie la praf nu trebuie să constituie o obstrucție în alegerea acesteia. Fundatia germana de astm a concluzionat chiar ca mocheta pastreaza praful mai bine decat orice alta podea si ca urmare aerul din interior este mai curat.

Mocheta oferă de asemenea o bună izolare, care permite economii de energie de aproximativ 4-5% și până la 10% în iernile reci. Mocheta este, de asemenea, potrivita pentru case cu încălzire prin pardoseală. Când cumpărați o astfel de pardoseala, acordați atenție rezistenței termice din specificațiile tehnice și prezenței încălzirii în pardoseală simbol PRO-DIS pentru a găsi ceea ce aveti nevoie.

Dormitor cu mocheta

Mocheta absoarbe sunetele

Mocheta este un tip de pardoseala care absoarbe sunete, de aceea este ideala pentru montajul pe scări, în camera de zi sau într-un birou. Un mocheta de calitate nu reflectă sunete, le absoarbe, reducând astfel nivelul de zgomot. Înălțimea și densitatea acesteia influențează efectul izolației fonice.

De asemenea firele acestei pardoseli îmbunătățește acustica camerei. Zgomotele de mediu sunt reduse la minimum in camerele care au fost dotate cu mochetă.

Mocheta este sigura și calduroasa

Puteti sta foarte confortabil pe o mocheta în fața șemineului, mergând desculț în casă sau jucând un joc pe podea, toate aceste activități sunt foarte confortabile. Pardoseala textilă este delicată la atingere fata de alte tipuri de pardoseli.

Mocheta este, de asemenea, non-alunecoasa. Riscul de alunecare pe un covor sau mocheta este mult mai mic decât în ​​cazul parchetului neted. Și dacă cineva ar cădea, șansele de rănire sunt mai mici, deoarece covorul este moale și rezistent.

Mocheta este confortabila și luxoasa

Mocheta este o pardoseala textila, care va ofera un sentiment de confort și lux.

Pentru un confort sporit și o durată de viață mai mare, utilizați o mocheta de bună de calitate. Substratul maximizează toate efectele pozitive ale acesteia, cum ar fi izolarea fonică și senzația de confort și lux.

Mocheta o pardoseala versatila

Mocheta este cea mai versatila pardoseală; posibilitățile acesteia sunt practic nelimitate! Mocheta este disponibila în mai multe culori, structuri și modele diferite. Combinați culorile și modelele pentru a crea un suprafata unica. Utilizați simbolurile PRO-DIS pentru a decide care mocheta este cea mai potrivita pentru dvs.

   Epardoseli
   Compare items
   • Total (0)
   Comparatie
   0