PENTRU A CUMPARA PRODUSUL/PRODUSELE DORITE PUTETI SA FOLOSITI UNA DIN URMATOARELE MODALITATI:


COMANDA PRIN TELEFON

Puteti lansa in orice moment o comanda si/sau solicita orice fel de informatii, folosind numerele de telefon din sectiunea CONTACT. In cazul in care ati lansat o comanda, veti primi in maxim 24 h un email de confirmare al comenzii dumneavoastra, care va contine:

  • produsele comandate cu pretului fiecaruia;
  • suma totala;
  • timpul de livrare;
  • un cod de comanda;
  • numele si numarul de contact al persoanei responsabile cu comanda dumneavoastra;
  • datele dumneavoastra de contact.

Daca informatiile din email sunt corecte si comanda este ferma, va trebui trimiteti un email de confirmare in care veti preciza “comanda ferma – sunt de acord cu livrarea” sau puteti confirma telefonic. In scurt timp de la confirmarea ferma a comenzii, agentul responsabil cu comanda dumneavoastra va va contacta pentru a stabilii impreuna ultimele detalii.

COMANDA PRIN E-MAIL

Puteti lansa o comanda si la adresa oferta@epardoseli.ro. In email trebuie sa specificati:

  • numele exact al prosusului si eventualele comentarii la adresa acestuia in cazul in care optati pentru anumite modificari referitoare la culori, materiale, dimensiuni, etc.;
  • datele dumneavoastra de contact ( nume, adresa, telefon);

In cazul in care, dupa 24 de ore, nu veti primi nici un raspuns, va rugam sa ne contactati folosind elementele din pagina CONTACT.

FOLOSIND COSUL DE CUMPARATURI

Comanda produselor se va face prin apasarea butonului CUMPARA aflat sub fiecare produs din liste sau in sectiunea de prezentare a acestuia.

Tot timpul vizitei dumneavoastra pe site, sesiunea COSUL DE CUMPARATURI este inpartea de sus a site-ului, pentru modificara cantitatilor produselor si/sau eliminarea din cos a acestora trebuie apasat butonul vezi cos.

Dupa ce ati terminat de adaugat produse in cosul de cumparaturi apasati CUMPARA, actiune care atesta faptul ca sunteti de acord cu informatiile referitoare la continutul cosul (produse, cantitati, preturi). In etapa urmatoare trebuie sa completati formularul de comanda cu datele dumneavoastra.

Mentionam ca aceste informatii sunt tratate confidential si vor fi utilizare doar in scopul procesarii comenzii dumneavoastra.

Dupa completarea integrala a formularul de comanda apasati trimite comanda, procedura ulterioara fiind similara cu cea din cazul comenzii prin email.

LA SEDIUL NOSTRU

Puteti comanda produse la sediul nostru de pe Str. Sabinelor, nr. 117, sector 5, Bucuresti unde consultantii nostrii va stau la dispozitie si va pot oferi orice fel de informatii. De asemenea va vor acorda tot sprijinul in alegerea produselor care sa satisfaca in totalitate cerintele dumneavoastra. Pentru a ne contacta mai usor urmariti harta la sectiunea: