Culoarea gri cea mai populară culori de vopsea

Dacă vă gândiți să vă zugrăviți casa și ați căutat în publicații sau programe de îmbunătățire a locuinței pentru idei de culori, nu se poate să vă fi scăpat culoarea gri. Griul pare să fie omniprezent în decorul casei, împodobind bucătării, dormitoare, băi și spații de locuit. Griul este folosit de către designeri atât în micile schimbări, cât și în remodelările de case de lux, demonstrând că griul este cu adevărat o nuanță pentru toată lumea.

Deci, ce este despre vopseaua gri care o face atât de populară? Și cum alegi nuanța de gri ideală pentru casa ta? Iată sugestiile noastre de top pentru a vă cenușializa casa.

Cum a devenit vopseaua gri atât de populară?

Nu am reușit să găsim informații definitive despre motivul pentru care oamenii sunt atât de atrași de gri în zilele noastre. Dacă ar trebui să estimăm, pe baza experienței noastre cu sute de clienți, am spune că este din următoarele motive:

Mansardă vopsită în culoarea gri cu tavan alb
Mansardă vopsită în culoarea gri cu tavan alb

Culoare gri este o nuanță de casă atemporală.

Fiecare deceniu care se întinde cu sute de ani în urmă în timp are o nuanță populară de gri. Griul poate fi întâlnit atât în textele istorice, cât și în locuințele ultramoderne. Griul este o culoare atemporală care, spre deosebire de sufrageriile roșu neon de la începutul anilor 2000, nu se demodează niciodată.

Culoarea gri este idealul de culoare neutru.

Griul completează totul, ceea ce implică faptul că până și autocarul tău portocaliu de ocazie se va potrivi într-o cameră cu pereți vopsiți în gri. Griurile în nuanțe mai deschise pot fi folosite cu aproape orice culoare, în timp ce griurile cărbune mai adânci și mai saturate pot servi drept fundal ideal pentru culoarea dvs. semnătură.

Vopseaua gri are capacitatea de a trece de la extrem de cald la extrem de răcoros (și tot ce se află între ele)

Vopsea gri pentru camera de zi

Toate culorile de vopsea sunt disponibile în tonuri calde sau reci, dar griul are o gamă largă de tonuri calde și reci. Acest lucru implică faptul că culoarea gri poate fi folosită într-o varietate de moduri pentru a stabili un ton general în casa ta. Un gri bine ales poate insufla căldură unei zone cavernoase, în timp ce un gri rece poate oferi o senzație aerisită, ca de spa într-o baie de lux.

Pe scurt, oricine poate selecta nuanța perfectă de vopsea gri pentru casa sa, indiferent dacă pictează interiorul sau exteriorul. Există o vopsea gri pentru toată lumea, de la culori profunde de asfalt până la tonuri de ceață aproape albă.

Prin urmare, dacă vă gândiți la întrebarea “ar trebui să îmi vopsesc casa în gri?”. Cel mai probabil, răspunsul este “da”!

Cum pot selecta culoarea gri potrivită pentru casa mea?

Având în vedere că există o nuanță de culoare gri pentru toată lumea, alegerea culorii adecvate de vopsea gri ar putea fi o provocare dacă nu sunteți sigur de ceea ce doriți ca vopseaua gri să realizeze pentru casa dvs. Luați în considerare următoarele în timp ce selectați vopseaua gri pentru casa dvs:

Casa cu pereții exteriori vopsiți in culoarea gri
Casa cu pereții exteriori vopsiți in culoarea gri

Culoarea gri este destinată utilizării în interiorul sau în exteriorul casei?

Dacă vopsiți interiorul casei, nu puteți da greș cu “greige”, o culoare gri cu nuanțe de bej care se potrivește cu orice. În plus, este suficient de caldă pentru a nu părea austeră în spațiile mai mari. Va recomand sa alegeți o nuanță de gri de la Frrow & Ball.

Dacă vă vopsiți exteriorul casei, alegeți un gri mai profund și mai saturat pentru pereții laterali și un gri foarte deschis sau crem pentru finisaje. Aceste tonuri mai profunde vor conferi un aspect atemporal și demn locuințelor de orice tip.

Tonul mobilierului, al garniturilor și al dulapurilor este cald sau rece?

Dacă mobilierul dvs. are un ton cald, folosiți o vopsea gri cu câteva nuanțe calde. Dacă dulapurile dvs. sunt realizate dintr-un lemn deschis, rece, puteți folosi o culoare gri cărbune bogat pentru a le da viață sau o vopsea gri cu tonuri reci mai blânde pentru a le integra în fundal.

Doriți să încorporați în cameră piese deosebite sau nuanțe vibrante?

Dacă sunteți un proprietar căruia îi place o nuanță strălucitoare sau două, vopseaua gri vă permite să mergeți la oricare dintre cele două extreme ale spectrului. Alegeți un culoarea gri palid, argintiu, pentru a atrage atenția asupra plăpumii dvs. galbene, sau un gri închis dramatic pentru a compensa accentele luminoase de albastru sau fucsia.

În cele din urmă, cele mai importante două criterii de luat în considerare sunt “cald sau rece?” și “luminos sau întunecat?”. Odată ce ați determinat unde vă situați în această gamă, alegerea vopselei gri potrivite pentru casa dvs. va fi mult mai ușoară.

Interiorul camerei de zi vopsit în culoarea gri combinat cu obiecte decorative viu colorate
Interiorul camerei de zi vopsit în culoarea gri combinat cu obiecte decorative viu colorate

Care este cea mai populară culoare de vopsea gri?

În timp ce clienții noștri aleg mai multe culori diferite de vopsea gri, putem spune cu încredere că vopseaua gri care a primit cea mai mare atenție în ultima vreme este griul universal. Această culoare hibridă este departe de bejul plictisitor de constructor din trecut.

Culoarea gri este bogată și sofisticată și se potrivește bine cu ornamentele albe. Clienților le place, de asemenea, faptul că se potrivește cu ceea ce au deja, astfel încât obțin un aspect frumos actualizat fără a sparge banca achiziționând mobilier și accesorii noi.

Vedem, de asemenea, o mulțime de nuanțe de cărbune mohorâte pentru vopseaua exterioară sau pentru ușile din față. Această culoare poate fi întunecată, dar nu este niciodată monotonă sau deprimantă.

Proprietarii de locuințe adoră aspectul actualizat pentru exterior, cu avantajul suplimentar că amenajarea peisagistică (în special plantele cu frunze și arbuștii) ies cu adevărat în evidență în această nuanță.

1 Comentariu

      Lasa un raspuns

      Epardoseli
      Logo