Ce este mocheta din poliamida. Tipuri de mochete.

Mocheta din poliamida se obţine în mare parte din gudron şi ulei rafinat/fin, prin extrudare. Firul mochetei din poliamida este rezistent la acizi minerali şi organici slabi, respectiv la alcalinitate. Se poate colora şi după formarea firelor (spre deosebire de polipropilene). Se încarcă static, dar prin adăugarea materialelor antistatice, aceasta se poate reduce. Poliamida este un material termoplastic, adică la temperaturi ridicate se poate modela cu efect permanent. Această proprietate se foloseşte în special la procesul de agregare şi la termostabilizare. Poliamida este un material sensibil la temperatură. 

Firele mochetei din poliamida au un mare avantaj. Nu se taseaza atat de usor precum polipropilena sau lana. Rezistenta la trafic este mult sporita fata de polipropilena si lana, iar un lucru la fel de important este ca pigmentii de culoare se mentin mai mult, mai ales la mochetele care au direct firul vopsit.

Rezistenţa la pete a mochetelor cu fir din poliamida a fost îmbunătăţită prin imbracarea firului intr-o pelicula de Teflon, apoi, oamenii de stiinta si-au indreptat atentia asupra rezistentei la trafic modificandu- i structura moleculara, facand-o mai densa. Acest lucru nu numai ca a imbunatatit rezistenta, dar a facut si firele mai fine, dand senzatia de moale la fel ca si lana.

Main Menu

amenajari interioare
Stop ! Nu pleca!
Trimite un mesaj cu ce produs cauti si noi iti raspundem cu cea mai buna oferta!
Set intretinere parchet lacuit
PRET PROMO - 12%
1 Spraymop + 1 Woodcleaner Bona
321.37 lei
365.19 lei
Pachetul Promo include un Spraymop Bona si un detergent Bona pentru parchet lacuit de 4 Litri. Atentie: *In limita stocului disponibil!
2018 (C) All rights reserved.