Modelul de tapet Villa Carlotta Limonta se va potrivi celor care iubesc clasicul si stilul baroc. Colectia va sublinia caracterului proprietarului și angajamentul său față de tradiții – „tot ce este mai bun a fost deja inventat, este important să-l folosești cu pricepere”. Tapetul din Colectia Villa Carlotta va arăta extraordinar si in receptii în holul unde ne întâlnim cu oaspeții. Trebuie doar să armonizati culoarea tapetului cu restul obiectelor de decor si veti crea o atmosferă confortabilă și relaxată.

Colecția de tapet Villa Carlotta este întruchiparea creativității și a plăcerii creației. Cu aceste tapete creeazi atmosferă confortabilă în casă și vor reprezenta ultima atingere în interiorul camerei de zi, dormitorului, bucătăriei și a altor camere ale casei tale.

Tapet in stil baroc din vinil superlavabil Villa Carlotta

Vila Carlotta a fost construită în 1695, la ordinul marchizului din Milano, Giorgio Clerici. A atins splendoarea maximă sub Jan Battist Sommarive, următorul ei proprietar, care a transformat grădina într-un parc romantic neobișnuit. La mijlocul secolului al XIX-lea, moșia a fost prezentată prințesei Charlotte din Prusia cu ocazia nunții sale cu George al II-lea de Saxe-Miningen; acesta din urmă, un pasionat de arta, s-a angajat el însuși în construirea unui imens parc pitoresc. De asemenea, vila impresionează printr-o colecție magnifică de opere de artă, dintre care sculpturile realizate de Antonio Canova și maeștrii școlii sale, precum și picturile lui Francesco Ajec ce au o valoare deosebită.

Main Menu

amenajari interioare
Stop ! Nu pleca!
Trimite un mesaj cu ce produs cauti si noi iti raspundem cu cea mai buna oferta!