Tapet Coca Cola by Zambaiti Parati Italia

Colectia de tapet Coca Cola de la Zambaiti este una colorata, vesela, in trend. Un model de tapet de perete din vinil rezistent. Modernismul si optimismul, sunt doar cateva din atributele care caracterizeaza aceasta colectie de tapet din vinil, realizata prin parteneriatul dintre producatorul italian de tapet Zambaiti Parati si Coca-Cola. Colectia de tapet Coca-Cola din vinil by Zambaiti va aduce energie si culoare in incapere, zi de zi!

Poate fi folosit atat in livinguri, dormitoare, holuri, cat si in birouri si spatii Horeca. Acest tapet din vinil este realizat cu o tehnica speciala de productie care il face foarte rezistent la frecare si zgarieturi, astfel ca este potrivit inclusiv pentru spatii circulate intens. In plus, este superlavabil si poate fi curatat (in afara de petele de ulei sau grasime) cu o carpa moale si curata, inmuiata in apa curata.

Suportul de baza al tapetului din vinil poate fi hartie sau vlies, iar stratul de suprafata este fabricat din vinil compact sau expandat. Acesta la randul lui poate avea diverse densitati (de la 120 gr / mp, pana la desitati ce pot atinge 430-480 gr/mp)  sau mai mari in cazul altor tipuri de acoperiri (pvc, textil,etc.). Din punctul de vedere al intretinerii, tapetul vinil este lavabil si superlavabil (se poate curata cu burete sau panza umeda sau chiar cu o perie).

Main Menu

amenajari interioare
Stop ! Nu pleca!
Trimite un mesaj cu ce produs cauti si noi iti raspundem cu cea mai buna oferta!