Colectia de mocheta moale pentru dormitor Eternity Balta

Colectia Eternity este o mocheta moale eleganta si pufoasa pentru dormitor, cu fire tunse delicate si ondulate. Mocheta moale pentru dormitor Eternity vine intr-o gama de culori distincte, fiecare accentuand intr-un mod unic luciul de pe suprafata satinata.

Mocheta de uz casnic pentru living si dormitor, holuri sau chiar scari din colectia Eternity de la Balta se monteaza si se intretine foarte usor. Este o pardoseala luxoasa, ce poate fi achizitionata la un pret mai ieftin decat alte produse din aceeasi gama. Comparabila cu un covor persan sau un parchet stratificat, mocheta devine o solutia economica, dar eleganta.

Avantajele mochetei Eternity Balta

Mocheta Eternity oferă o bună izolare, care permite economii de energie de aproximativ 4-5% și până la 10% în iernile reci. Mocheta este, de asemenea, potrivita pentru case cu încălzire prin pardoseală. Mochetele moi reprezinta, fara indoiala, varianta de top a mochetelor, au un fir mult mai lung decat toate celelalte si sunt ideale in camere precum livingul sau dormitorul, dar si in camera copilului si in dormitoare.

Main Menu

amenajari interioare
Stop ! Nu pleca!
Trimite un mesaj cu ce produs cauti si noi iti raspundem cu cea mai buna oferta!