Vanzari: (021) 316-3168 | Livrari: 0738 647 722 | Montaje: 0723 145 906
Top Vanzari

Ce este covorul pvc si linoleumul

Ce este si ce trebuie sa stii despre covorul pvc de trafic si despre linoleum

Covorul PVC sau linoleum PVC este o pardoseala moderna care sporeste confortul spatiului unde este montat si confera senzatia de caldura, si curat fiind potrivit pentru aproape orice tip de incapere, avand calitati superioare altor tipuri de pardoseli. Covorul PVC este recunoscut pentru aspectul sau estetic deosebit, pentru rezistenta mare la uzura, dar si pentru ca poate fi curatat si dezinfectat foarte usor.

Ce proprietati are covorul pvc?

Covorul PVC este o pardoseala uniforma, plana, fara denivelari. Este rezistent la agenti chimici, acizi si alte multe substante fiind tratat antibacterian si antifungic. Covorul pvc are proprietati antimicrobiene, unele au proprietati conductive si antistatice, este antiderapant si un bun izolator termic si fonic. Este rezistent la trafic intens, are o durabilitate foarte mare. Multe din modele prezinta rezistenta la alunecare, absoarbe zgomotele, iar culoarea lor rezista in timp. Acest tip de pardoseala se monteaza fara unghiuri drepte la imbinarea cu peretele, nua are nici rosturi in care sa se acumuleze resturi, permitand curatarea temeinica si eliminarea mizeriei si a microbilor.

 
 
Covor pvc Tarkett

Covor pvc Tarkett

Unde se monteaza covorul pvc?

Covorul pvc se foloseste cu precadere in spatiile sanitare, de tipul spitalelor, clinicilor, salilor de operatie, laboratoarelor de analize, saloanelor, cabinetelor medicale sau stomatologice, in sali de asteptare, holuri, dar si in industria alimentara in brutarii, laboratoare de cofetarie si patiserie, carmangerii, in spatii comerciale, birouri, universitati, scoli, gradinite, bucatarii profesionale, sedii de firma, magazine si depozite, mijloace de transport in comun etc.

Ce este linoleumul?

Pardoselile din linoleum au fost foarte populare până după cel de-Al Doilea Război Mondial, când materialele sintetice, mai ieftine și mai flexibile, precum vinilul, au intrat pe piață.

Linoleumul este un material foarte prietenos cu mediul și își face o revenire spectaculoasă pe piața soluțiilor pentru pardoseli in ultimii ani.

Linoleumul este realizat în întregime din materiale naturale și este compus din ulei de in, răşină de pin, plută, lemn, diverşi pigmenţi şi carbonat de calciu (calcar). Productia linoleumului era mult mai avansat între cele două Războaie Mondiale, când se realizau multe modele foarte complicate, însă și astăzi este disponibil într-o gamă largă de culori și modele grafice.

Ca pardoseală, linoleumul este foarte rezistent. O pardoseala de linoleum poate rezista și 40 de ani daca este intetinuta cum trebuie. Cum linoleumul este realizat din materiale naturale, este biodegradabil.

 
 

Avantajele linoleumului

Iată câteva avantaje pentru montarea pe pardoseala a linoleumului:

  • Previne dezvoltarea bacteriilor.
  • Linoleumul îmbunătățește calitatea aerului și este o alegere excelentă pentru persoanele care suferă de astm.
  • Linoleumul este natural și 100% reciclabil.
  • Linoleumul Tarkett este certificat Cradle to Cradle.
  • Este disponibil într-o gamă largă de culori.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru podelele dumneavoastră, aruncați o privire și pe colecția de linoleum Tarkett.

Adaugă pentru a compara
Adaugă pentru a compara
Adaugă pentru a compara
Adaugă pentru a compara

Epardoseli
Logo
Compare items
  • Total (0)
Comparatie
Shopping cart