Vanzari: (021) 316-3168 | Logistica: 0756 137 554 / 0738 647 722 | Montaje: 0723 145 906

Bucătărie violet: cea mai neobișnuită alegere pentru inima casei tale

În ultimii ani, am admirat bucătării colorate, de la albastru la verde, la roșu și galben: sunt atât de multe bucătării luminoase. O culoare pe care o veți vedea foarte rar este movul.

Dintr-un motiv oarecare, movul este una dintre cele mai colorate culori de pe roata culorilor, dar asta nu înseamnă că o bucătărie uimitoare în mov este de neatins.

Prin acest articol, sperăm să vă inspirăm cu un design îndrăzneț de bucătărie mov care nu seamănă cu niciun alt spațiu și care este rar întâlnit în altă parte.

Nuanțele de mov și lila sunt cu adevărat neobișnuite pentru bucătării, ceea ce le face perfecte pentru cei care caută ceva ieșit din comun.

Când vine vorba de psihologia culorilor, movul reprezintă regalitatea, grandoarea, bogăția și luxul și poate însemna, de asemenea, înțelepciune și spiritualitate. Așadar, alegerea acestei culori pentru bucătărie este o mișcare bună.

Violetul este cu adevărat versatil și are multe nuanțe care se potrivesc tuturor stilurilor. De la liliac subtil, heather, ametist și iris până la prună, vinete și multe altele.

Scale 1200 2022 10 24t173632. 465 bucătărie violet: cea mai neobișnuită alegere pentru inima casei tale
Bucătărie violet: cea mai neobișnuită alegere pentru inima casei tale 30

Violetul vine în multe nuanțe, de la pasteluri foarte ușoare la profunde și îndrăznețe, și depinde de tine să decizi ce culori vei folosi în spațiul tău. Amintiți-vă că nuanțele pastelate și deschise fac ca o bucătărie să arate senină și aerisită, în timp ce purpurii îndrăzneți și saturați fac ca o bucătărie să arate mai mohorâtă.

Tonurile calde de mov vor face spațiul mai primitor și mai liniștitor, în timp ce nuanțele mai reci îl vor face mai puțin confortabil, dar foarte elegant. Dacă aveți de gând să folosiți o nuanță foarte intensă sau strălucitoare, luați în considerare posibilitatea de a o aplica doar pe pereți, pe dulapurile inferioare sau pe insula de bucătărie pentru a evita un aspect deprimant.

Scale 1200 2022 10 24t173637. 274 bucătărie violet: cea mai neobișnuită alegere pentru inima casei tale
Bucătărie violet: cea mai neobișnuită alegere pentru inima casei tale 31

Violetul este o culoare destul de compatibilă și se potrivește bine cu negru, alb, gri, roșu, albastru și diverse metale, de la argint la alamă – acestea îi dau un aspect sofisticat.

Bucătăriile luminoase sunt pregătite să primească toate culorile, iar bucătăriile sumbre pot fi realizate în gri sau negru și mov. Gândiți-vă la o bucătărie trendy în două tonuri, cu dulapuri superioare albe și dulapuri inferioare mov închis: în acest fel veți obține un spațiu foarte aerisit și șic.

Scale 1200 2022 10 24t173642. 322 bucătărie violet: cea mai neobișnuită alegere pentru inima casei tale
Bucătărie violet: cea mai neobișnuită alegere pentru inima casei tale 32

Ce stiluri sunt potrivite pentru violet? Practic, orice stil poate încorpora nuanțe ale acestei culori! Vintage, minimalismul, modernul și Provence sunt probabil cele mai populare stiluri de decor cu care poți vedea movul, dar poți adapta cu adevărat nuanțele sale și la alte stiluri.

Citește și
Cum să alegi cel mai bun model de jaluzele + sfaturi de curățare

Ideile de bucătării mov pot varia de la utilizarea sa ca o culoare de accent sub forma unor accesorii precum scaune, aparate, textile de bucătărie etc. Alternativ, dacă adori această culoare, folosește mov închis pe mobilierul de bucătărie și o altă nuanță pe pereți.

Scale 1200 2022 10 24t173647. 088 bucătărie violet: cea mai neobișnuită alegere pentru inima casei tale
Bucătărie violet: cea mai neobișnuită alegere pentru inima casei tale 33

Adorăm schemele de bucătărie colorate din toate punctele de vedere, iar movul se asortează surprinzător de bine cu multe alte culori.

Adaugă pentru a compara
Vopsea ecologică grena mata 2% luciu pentru interior farrow & ball estate emulsion bamboozle no. 304 2. 5 litri

Cuprins articol

Vopsea ecologică grena mata 2% luciu pentru interior Farrow & Ball Estate Emulsion Bamboozle No. 304 2.5 Litri

510.00 lei

Liliacul palid în bucătărie creează o atmosferă calmă și lipsită de griji pentru gătit. Liliacul este ușor dinamic, așa că nu copleșește încăperea și se potrivește bine cu elemente naturale precum lemnul și plantele de apartament.

Scale 1200 2022 10 24t173652. 103 bucătărie violet: cea mai neobișnuită alegere pentru inima casei tale
Bucătărie violet: cea mai neobișnuită alegere pentru inima casei tale 34

Dacă nu sunteți sigur cât de departe vreți să mergeți cu o culoare nouă sau nu aveți nevoie de un efect purpuriu copleșitor, începeți cu o culoare mică. Luați în considerare folosirea movului pentru șorț sau pentru insula de bucătărie, lăsând restul bucătăriei neutre.

Această culoare poate fi în continuare luminoasă și atrăgătoare, dar nu va ocupa mult spațiu dacă nu sunteți încă pregătită pentru ea.

Scale 1200 2022 10 24t173656. 962 bucătărie violet: cea mai neobișnuită alegere pentru inima casei tale
Bucătărie violet: cea mai neobișnuită alegere pentru inima casei tale 35

Violetul este atât de versatil încât tonurile sale mai deschise pot funcționa atât ca accent, cât și ca fundal neutru. Poate echilibra un spațiu de bucătărie și poate crea un sentiment de căldură și confort.

Poți opta pentru un mix de două nuanțe adiacente sau poți opta pentru două nuanțe complet opuse. Ambele vă pot ajuta să unificați întregul spațiu, iar adăugarea de feronerie din alamă și detalii albe va crea un echilibru.

Scale 1200 2022 10 24t173701. 709 bucătărie violet: cea mai neobișnuită alegere pentru inima casei tale
Bucătărie violet: cea mai neobișnuită alegere pentru inima casei tale 36

Aproape orice blat poate funcționa pentru o bucătărie mov, de la alb simplu la granit.

Scale 1200 2022 10 24t173706. 045 bucătărie violet: cea mai neobișnuită alegere pentru inima casei tale
Bucătărie violet: cea mai neobișnuită alegere pentru inima casei tale 37

Citește și asta


Profită de Promoții

Epardoseli
Logo
Compare items
  • Total (0)
Comparatie
Shopping cart