Vanzari: (021) 316-3168 | Logistica: 0756 137 554 / 0738 647 722 | Montaje: 0723 145 906

Bucătărie în stil industrial: sfaturi și idei de amenajare

Bucătăria este locul în care vă petreceți cea mai mare parte a timpului în fiecare zi. Dumneavoastră, familia, prietenii și oaspeții vă adunați adesea în bucătărie pentru a lua masa și a socializa. Majoritatea oamenilor doresc ca bucătăria lor să fie funcțională, astfel încât să se poată deplasa cu ușurință, dar ar trebui să fie și practică și frumoasă.

Este important să vă placă aspectul bucătăriei, astfel încât să vă simțiți relaxat și în largul dvs. atunci când lucrați în ea – nu degeaba este numită centrul casei.

Un tip de design care a câștigat popularitate în designul casei de-a lungul anilor este stilul industrial. Deși nu este, de obicei, cea mai populară alegere pentru o bucătărie, este destul de unică și poate fi foarte plăcută din punct de vedere estetic. Dacă vă place aspectul clădirilor industriale vechi, al fabricilor și, în general, tot ceea ce are legătură cu termenul “mansardă“, atunci poate că stilul industrial este făcut pentru dumneavoastră.

6728e84639549dca734eeeddf9f6e2e6 bucătărie în stil industrial: sfaturi și idei de amenajare
Bucătărie în stil industrial: sfaturi și idei de amenajare 9

Interior

Desirable kitchen island decor ideas color schemes 67 sebring design build bucătărie în stil industrial: sfaturi și idei de amenajare
Bucătărie în stil industrial: sfaturi și idei de amenajare 10

Există o mulțime de trucuri pentru a experimenta cu interiorul unei încăperi pentru a o face să arate și să se simtă industrială: pereți de cărămidă aparentă, țevi care curg de-a lungul tavanului sau pereților, suprafețe de lemn și metal îmbătrânite. Acestea sunt ingredientele de bază pentru o bucătărie industrială.

Electrocasnice

I? Id=43d3094f3192d18c35d11e504fc8f0f1 l 5306229 images thumbs&ref=rim&n=13&w=2000&h=1500 bucătărie în stil industrial: sfaturi și idei de amenajare
Bucătărie în stil industrial: sfaturi și idei de amenajare 11

Atunci când vine vorba de aparate, aparatele retro sunt un accesoriu excelent pentru bucătărie. Frigiderele, aparatele radio și aragazurile de epocă vor arăta foarte impresionant aici. Cu acest tip de design de bucătărie poți să îți aduci bucătăria înapoi în timp și să te simți ca și cum ai fi în mijlocul unei piese de epocă.

Accesorii

55 2 bucătărie în stil industrial: sfaturi și idei de amenajare
Bucătărie în stil industrial: sfaturi și idei de amenajare 12

Există multe opțiuni de iluminat potrivite pentru această bucătărie: lămpi suspendate în stil retro, modele vintage, lămpi industriale și multe altele. Finisajul metalic și designul excentric sunt caracteristici importante pentru corpurile de iluminat în stil industrial.

Simplitate

Grundig ktchen mag industrialkitchen4 1024x768 1 bucătărie în stil industrial: sfaturi și idei de amenajare
Bucătărie în stil industrial: sfaturi și idei de amenajare 13

Dacă aveți pereți din cărămidă sau beton aparent, renunțați la pensulă și lăsați-i goi. Pereții goi sunt unul dintre ingredientele cheie pentru a găsi echilibrul estetic perfect în bucătăria industrială. Tablă cretă este un alt element pe care ai putea lua în considerare este utilizarea. Acesta adaugă un plus de practicitate, precum și aspectul neterminat pentru care sunt cunoscute aceste bucătării. În cele din urmă, alege rafturi deschise pentru a adăuga un stil suplimentar bucătăriei tale industriale.

Combinații de materiale

Grundig ktchen mag industrialkitchen6 1024x634 1 bucătărie în stil industrial: sfaturi și idei de amenajare
Bucătărie în stil industrial: sfaturi și idei de amenajare 14

Sfaturi și trucuri simple pot adăuga stilul industrial propriilor idei de bucătărie. Îmbinați mobilierul din piele cu cel din oțel inoxidabil – lămpile de podea din metal, scaunele de bar, blaturile de lucru și aparatele electrocasnice, toate vor contribui la stilul loft. Selectați o paletă de culori tonifiate și alegeți corpuri de iluminat din oțel negru, cupru sau alamă. Blaturile de lucru din beton vor adăuga rafinament elegant și practicitate spațiului. Lemnul este, de asemenea, un material izbitor de utilizat pentru insula de bucătărie și rafturi – adăugându-se la decorul industrial.

Citește și
9 Secrete ale unei camere de copii confortabile!

Acoperirea podelei

56319 table carriage house bennett frank mccarthy architects 1014 bucătărie în stil industrial: sfaturi și idei de amenajare
Bucătărie în stil industrial: sfaturi și idei de amenajare 15

Veți vedea adesea diferite tipuri de parchet din lemn într-o bucătărie în stil industrial, dar este important să luați în considerare durabilitatea și rezistența la umiditate. Plăcile mari sau alte tipuri de pardoseli industriale sunt cea mai bună opțiune pentru acest tip de bucătărie.

Una dintre cele mai bune modalități de a obține idei pentru o bucătărie industrială este să faceți un tur al vechilor depozite industriale sau să treceți cu mașina printr-o zonă veche a orașului dumneavoastră și să vă uitați la clădiri pentru a vă face o idee. Pentru mai multe idei de inspirație, aruncați o privire la proiectele pe care le-am realizat și găsiți proiectul potrivit pentru dumneavoastră.

Pot rack coupled with lovely lighting above the dining space makes a statement in this eat in kitchen 11945 bucătărie în stil industrial: sfaturi și idei de amenajare
Bucătărie în stil industrial: sfaturi și idei de amenajare 16

Sper că v-au plăcut aceste sfaturi. Pentru mai multe idei de amenajare interioară găsiți AICI alte articole cu recomandările noastre.

Epardoseli
Logo
Compare items
  • Total (0)
Comparatie
Shopping cart