Modalitati de plata

Modalitati de plata

Plata prin virament bancar (ordin de plata)

Dupa ce ai ales produsul/produsele dorite si ai parcurs toti pasii necesari pentru finalizarea comenzii, alege modalitatea de plata: “Virament bancar (ordin de plata)”. La sfarsitul procesului de comanda vom trimite o factura proforma care va contine datele solicitantului (nume, prenume, adresa se livrare, numar de telefon etc.), produsele comandate si datele necesare pentru efectuarea viramentului bancar.

Produsele solicitate vor fi livrate, la adresa precizata in comanda, doar in urma efectuarii platii si confirmarii acesteia prin trimiterea copiei OP-ului sau foii de varsamant prin email oferta@epardoseli.ro sau prin fax la numarul +4021.316.316.8

Plata folosind cardul in showroom-ul nostru

La ridicarea produselor de la sediul ePardoseli, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.

Atentie!
In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card si cu cea de pe actul de identitate.

Plata in numerar la livrarea produselor

Dupa ce ai ales produsele dorite si ai parcurs toti pasii necesari pentru crearea contului, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata: “Numerar cu plata la livrare”.

Date ePardoseli.ro

S.C. EPARDOSELI RETAIL S.R.L.

Sediu social: Str. Rozetului, nr. 2A, Sector 5, BUCURESTI
CUI: RO25132406
Nr. Reg. Com.: J40/2052/2009;
IBAN: RO88BACX0000000421911000 RON
Banca UNICREDIT TIRIAC BANK Sucursala Magheru
Capital social: 680 RON

Util

* Mai multe informatii cu privire la modalitatile de plata ale produselor puteti afla apeland numarul de telefon: +40 21.316.316.8