Cataloage

Cataloage

Catalog Parchet Karelia:

Descopera colectiile noastre rasfoind brosurile si catalogul nostru de produse in format electronic, simplu de utilizat. Defineste-ti stilul si gaseste parchetul ce confera naturalete si personalitate caminului tau. Tu stii sa alegi cel mai bine ceea ce ti se potriveste. Incearca unul din cele peste 100 de modele de parchet din lemn triplustratificat si descopera pardoseala la care ai visat.

Vezi aici: Catalog parchet karelia

Catalog Parchet Stratificat Karelia
Catalog Parchet laminat Egger:

Suprafete Fascinante – Naturalete pe care o poti vedea si simti. Prin tehnici moderne de finisare suprafetele podelelor laminate de la EGGER par deosebit de autentice. De la structuri de placi periate, aspect de ceramica pentru placi decorative pana la suprafete mate in stilul podelelor din lemn lacuit. Fiecare decor are o suprafata care i se potriveste perfect.

Vezi aici: Catalog Floor Line Egger

Catalog Parchet Laminat Egger
Catalog Placi Ceramice Opoczno:

OPOCZNO este in prezent cea mai buna marca de placi ceramice de pe piata. Acest fapt este confirmat incontestabil prin identificarea marcii care atinge 92%. Acesta este rezultatul nu doar traditiei, dar in primul rand popularitatii produselor noastre in randul consumatorilor, care in ierarhia noastra sunt plasati pe locul un loc fruntas. Existam si cream cu gandul la cei care doresc ca lumea care-i inconjoara sa arate mai frumos.

Vezi aici: Catalog placi ceramice Opoczno

Catalog Gresie si Faianta Opoczno
Catalog Taste of Life Barlinek:

Colectia Taste of Life de la Barlinek reprezinta, adesea, designul avangardist si neconventional al pardoselilor obtinut datorita unor tehnici avansate de prelucrare si de colorare a lemnului. Intotdeauna in conformitate cu cele mai noi tendinte in domeniul aranjamentelor interioarelor si a designului. Pentru cei care apreciaza designul frapant, in cea mai moderna editie. Care stiu ca luxul este prezentat cu ajutorul detaliilor.

Vezi aici: Catalog Taste of Life Barlinek

Catalog Parchet Stratificat Barlinek
Catalog Parchet masiv Barlinek:

Parchetul masiv reprezintă clasicul şi eleganţa. Fabricat dintr-o singură bucată de lemn, se caracterizează prin parametri tehnici excelenţi. Se confruntă cu curaj cu scurgerea timpului – este dur şi este protejat în mod corespunzător împotriva uzurii. Materialul natural, nobil cât şi calitatea realizării face ca, fiecare interior sa aiba un aspect luxos şi elegant.

Vezi aici: Catalog Parchet Masiv Barlinek

Catalog Ceramica Cersanit:

Eleganta si functionalitatea sunt termenii de baza Cersanit. De aceea facem tot ceea ce ne sta in putinta sa satisfacem aceste cerinte oferind gama de ceramica sanitara la standarde deja cunoscute puse la dispozitia dumneavoastra de Cersanit. Pentru o vizualizare de ansamblu a tuturor colectiilor va invitam sa rasfoiti catalogul Cersanit.

Vezi aici: Catalog Ceramica Cersanit

Catalog Gresie si Faianta Cersanit
Catalog Deking Terase Werzalit:

Pardoseli pentru terase. Sunt obtinute din materialul WPC (Wood Polymer Composite). Acestea fiind de 3 tipuri: Paseo, TerraZa si Entero. Fie ca este vorba despre un profil sau caseta, de pardoselile Werzalit pentru exterior va veti bucura pe termen lung. Comparativ cu lemnul, aceste profile au o forma mult mai stabila sub actiunea umiditatii si frigului, ploii acide, sarii si apei de clor. Materialul special nu este alunecos chiar si in conditii de umiditate si nu crapa. Ciupercile si insectele nu pot cauza nici o dauna. Intretinerea si curatarea se realizeaza in mod corespunzator simplu.

Vezi aici: Catalog Deking Terase Werzalit

Catalog Deking Terase Werzalit
Catalog Parchet masiv Lacuit DLH:

Cand frumusetea este un dar de la natura, nimic nu mai trebuie adaugat. Cel mult, poate fi evidentiat. Acest fapt cu siguranta se aplica si in cazul parchetului masiv lacuit de la DLH, insa cu o mica adaugire. Pentru ca suprafetele sa-si pastreze frumusetea in timp, lemnul trebuie protejat de factorii externi si de uzura. De aceea, finisajele moderne ale acestor tipuri de parchet indeplinesc aceasta conditie. In plus, pot fi folosite pentru a evidentia caracteristicile specifice ale lemnului, precum culoarea, textura sau fibra si desenul unic creat de natura.

Vezi aici: Catalog DLH

Catalog Parchet Masiv DLH
Catalog Deck pentru Terase DLH:

Cand doriti sa achizitionati produse DLH, va invitam sa priviti dincolo de utilizarile clasice si sa dati frau liber imaginatiei. Speciile utilizate pentru lucrari exterioare: Bangkirai, Cumaru, Massaranduba, Merbau, Tatajuba si Ipe, se caracterizeaza printr-o rezistenta ridicata la actiunea distructiva a factorilor biologici si atmosferici. Aceasta rezistenta se datoreaza in primul rand densitatii mari a lemnului si continutului de substante tanante. Lemnul se caracterizeaza printr-o structura densa, suprafata neteda iar paleta de culori este variata.

Vezi aici: Catalog Deck DLH

Catalog Deck Pentru Terase DLH
Catalog Gresie Paradyz:

Paradyz este un producator de placi ceramice de inalta calitate pentru bucatarie, baie, living si placi ceramice pentru exterior. Va invitam sa va familiarizati cu oferta noastra de gresie portelanata si clincher. Design bogat si un numar mare de colectii propuse permite selectarea stilul potrivit pentru orice gresie de interiorsau exterior.

Vezi aici: Catalog Gresie Paradyz

paradyz
Catalog Paradyz 2013:

Paradyz este un producator de placi ceramice de inalta calitate pentru bucatarie, baie, living si placi ceramice pentru exterior. Va invitam sa va familiarizati cu oferta noastra de gresie portelanata si clincher. Design bogat si un numar mare de colectii propuse permite selectarea stilul potrivit pentru orice gresie de interiorsau exterior.

Vezi aici: Catalog Paradyz 2013

Catalog Gresie si Faianta Paradyz
Catalog GAUDI 2014:

Catalogul de prezentare al profilelor decorative din coletia Gaudi.

Vezi aici: Catalog GAUDI

Catalog Profile Decorative Gaudi